16. joulukuuta 2013

Luukku 16 - blogipostaus part. I

Pyysin joulukalenterin nelosluukussa linkittelemään blogeja, joista tulisi blogipostaus myöhemmin. Yksi linkitetyistä blogeista oli muuttunut vain kutsusta luettavaksi, joten se puuttuu joukosta. Postaus tulee kahdessa osassa blogien määrästä johtuen.

Eläinblogit
Team Karvakorvat-blogi kertoo pitkälti kahdesta raviponista, Solesta ja Jupista. Blogi on täynnä hyvälaatuisia kuvia, mukavasti soljuvaa tekstiä ja tietenkin minua kiinnostavaa juttua raviponeista. Postausten joukkoon mahtuu myös kuvanmuokkaustutoriaalia ja erikoispostauksia. Ja hyviä musiikkikappaleita! Kirjoittaja on 16-vuotias lukiota käyvä Salli.Nimensä mukaisesti koirista kertova blogi. Kennel Emmetfox kasvattaa kettuterrierejä ja blogissa on asiaa rodusta, kennelin koirien kiertämistä näyttelyistä, astutuksista ja pentueista. Voin auliisti myöntää, etten tiedä koirista hölkäsen pöläystä, mutta kirjoittaja Emmi saa aiheeseen myös for the dummies-puolen miellyttävästi mukaan.Blogissa seikkailee kertakaikkisen hurmaana russipappa Mombi ja kirjoittaja Roosan hoitohevoset, kaksi lämminveristä ja yksi suomenhevonen. Blogissa kerrotaan myös enduroharrastuksesta ja postauksissa on paljon kuvia. Teksti on sujuvaa ja helppolukuista. Mombi on ihana!Kaikkein Kauneinta-blogissa on kaksi shetlanninponia, yksi lämminveriravuri ja rovaniemeläinen kirjoittajatyttö. Parasta blogissa on ehdottomasti kuvamäärä! Suloisia poninpalleroita kuvattu edestä ja takaa, sekä myös tiineen ponitamman mahakuvat ovat loistava plussa :)Ponipäiviä kertoo amerikkalaistuneen suomalaistytön ratsastuksesta ja poninomistamisesta Floridassa. Postaukset ovat mielenkiintoisella tavalla erilaisia kertoen nimenomaan amerikkalaisesta arjesta hevosten kanssa! Tekstistä huomaa joissakin kohtia, että kirjoittaja puhuu päivittäin englantia. Kirjoittaja Inka harrastaa poniensa kanssa laajasti eri lajeja.Hulvatonta Menoa on Pommacin ja Kurren entisen hoitajan Viivin blogi, jossa hän kirjoittaa edistymisestään nykyisen vuokrahevosensa Amurin kanssa. Sivuosissa blogissa on Amurin omistajan toinen hevonen Kara ja satunnaisesti myös raviponit. 


Korvat hörössä on ylläolevan Viivin kaverin Lauriinan blogi. Lauriina vuokraa pientä shettisristeytystä Komeettaa ja yllämainittua Karaa. Blogin postaustahti on harva, mutta postauksissa on kivoja kuvia ja myös muutamia videoita.Golden Max-blogi kertoo samaa nimeä kantavan shettisruunan raviurasta ja kotitreeneistä. Postauksissa on mukavia tilannekuvia, mutta postaustahti on kohtuullisen harva. Suvi kertoo rehellisesti fiiliksistä, eikä pahemmin kaunistele :)


Tähtiä tavoitellen on 12-vuotiaan ratsastajanalun blogi. Kirjoittaja Alinalla on poni, jolla hän kilpailee seuratasolla ja kuuluu Hämeen kenttäratsastuksen aluerinkiin. Ponin lisäksi hänellä on myös nuori hevonen, jonka kanssa keskitytään vielä parantamaan yhteistyötä.Johna & Kuningasideat kertoo nuoren (porilaisen!) naisen elämästä Espanjassa hevosensa kanssa. Teksteissä on mukavaa särmää tuova huumoripitoinen ote ja Johanna kertoo hevosensa kouluttamisesta kohti ratsunuraa.

Lifestyle
Prefer Than on nuoren tytön blogi, jossa hän kertoo elämästään pitkällti valokuvien kautta. Perusarjen kuvaamista, maisemakuvia, leivontaa, askartelua.Camilla Eveliina on uusi lifestyleblogi, jonka kaunis harmoninen ulkoasu innostaa lukemaan. Postauksia ei ikävä kyllä ole kuin kolme, mutta minä toivon tämän blogin saavan vielä jatkoa!


Pettala on 17-vuotiaan mikkeliläisen Petran lifestyle-blogi. Blogissa on paljon hyvälaatuisia kuvia, hyvin sujuvaa tekstiä ja blogigenreen sopivasti runsaasti naamakuvia :)Mischievous Mixture-blogin parasta antia olivat nopealla vilkaisulla Potterpikkujoulut! Kivan oloinen blogi, runsaansti kauniita kuvia, eikä pelkästään kuvia omasta naamasta.It's not a dream anymore jatkaa lifestylerintamalla. Postauksia kirjoittajan arjesta kuvilla höystettynä.

10 kommenttia

 1. Kiitos kun lisäsit minut tänne! Löysin myös uutta kivaa luettavaa ;)

  VastaaPoista
 2. Sinut on haastettu, http://tuhkimontarinaa.blogspot.fi/2013/12/haastettuna-olemista.html ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskakohan mä saan keksittyä 11 kysymystä... Yritän ainakin saada tämän tehtyä!

   Poista
 3. Jee, kiitos! :) Lämppäreitä tosin on muuten kolme ;)

  Sulle olis haaste mun blogissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä voidaan päätellä, että Marjukka 23v ei osaa laskea :D

   Poista
 4. Täältäpä löytyy kivoja blogeja! Korjauksena vaan täytyy sanoa että en ole itse porilainen (vaan vantaalta, mitä kukaan ei kylläkään usko koska puhun ajoittain vakuuttavaa "poria"). Löysin täältä Espanjansta porilaisen miehen ja siksi hehkutan poria. Ja siis tykästyi valtavasti Poriin paikkana ja se olisi kyllä kaupunki mihin muutaisin jos Suomeen palaisin! Että go pori go :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä! Ja mä ehdin jo niin innostua. :<
   My bad :)

   Poista