18. kesäkuuta 2014

Uusia suunnitelmia

Meillä on Veikon kanssa W:n ensimmäinen tunti huomenna reippaasti lepakkovuorossa eli kello 21:00, jonka jälkeen toivottavasti ollaan hiukan taas enemmän kartalla. Luonnollisesti Leeville suunniteltu alustava kilpailukalenteri menee ainakin osittain uusiksi, mutta meillä oli W:n kanssa tänään pikaneuvottelu aiheesta. Tällä hetkellä näyttää siltä, että starttaan Veikon kanssa UR:n ja PRRC:n aluekoulukisoissa helppo C:1 29.6. eli reilun viikon päästä ja hyppään 80cm ja 90cm 6.7. samojen seurojen järjestämissä aluekisoissa. Jos nämä skabat sujuvat hyvin ja saan kvaalit kasaan, meidät toivottavasti nähdään Niinisalon harrasteessa 12.-13.7. :)

Kokeilin maanantaina Veikolle lainaksi saatuja micklem-suitsia ja säästin siinä samalla sen reilun 200e. Suitset eivät sovi ruunalle alkuunkaan, vaan Veikko lähinnä tuntui hätääntyvän ja rullasi päätään rintaan kaikissa askellajeissa. Vaikka yritin nostaa ruunaa kuolaimen alta, se painui välittömästi sinne takaisin. Vaihdoin suitset takaisin normaaleihin remonttiturparemmillisiin ja loppujen lopuksi W kävi ruunan selässä, kun en saanut sitä lopettamaan passikäyntiä millään. W sai Veikon rauhoitettua ja kun poitsu oli takaisin tässä maailmassa, sain minäkin sitä puhdasta käyntiä ulos. On oikeasti aika iso helpotus, että W oli tilanteessa paikalla ja auttoi purkamaan tilanteen, jotta ratsastus loppui positiivisesti.

Anne halusi osille Veikon päiväruuista...

Luetko mieluummin tällaisia nopeita työn lomassa kirjoitettuja kuulumispostauksia vai pidempiä treeniselontekoja? Molempi parempi vai mieluummin vain kunnon päivityksiä?


7 kommenttia

 1. Lukisin mieluiten sellasia missä on ajankohtaisia kuvia jotka on isoja ja laadukkaita. Tämmöset portaukset kelaan nopee läpi sillä päältä päin näkee että kannataako lukea jos kuvia ja videoita ei näy :/ panosta mieluiten kunnon hyviin huolella tehtyihin postauksiin kuin pika päivityksiin joissa ei ole kuvia tai mielenkiintoista sisältöä (esim mielipidekirjoitus ei tatvitse kuvia välttämättä) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tällaisia vastauksia toivoin tähän postaukseen, kiitos! Ihana tietää, mitä lukijat ajattelevat. Olisiko sinulle jees jos kuvat olisi esim. hyviä laidun- tai pääkuvia, vai pitäisikö olla aina aiheeseen liittyviä? Nimimerkillä hovikuvaaja puuttuu...

   Poista
  2. Itse sitten taas pidän tälläisistä lyhyistäkin postauksista! ^^
   Mielummin tälläsiäkin kun pitkiä postauksia harvoin.
   Laidun yms. kuvat käyvät myös hyvin :)

   Poista
  3. juu siis hyvät laidunkuvat ja itse otetut kuvat ihan vaikka ennen selkään nousuakin ratsusta napatut jotenkin tuovat mukavuutta postaukseen, minun mielestäni nekin riittävät kuhan on jotain tekstin lisäksi :) eihän kuvaajaa aina saakkaan mukaan se on totta!
   T. ylempi ano

   Poista
  4. Kiitos molemmille vastauksista! Näistä innostuneena lykkäsin sivupalkkiin vaihteeksi kyselyä.

   Minä haluaisin sen hovikuvaajan, joka kävelisi kaksi askelta takanani ja ikuistaisi aina kaiken... :)

   Poista
 2. Mua kiinostaisi tietää, että onko Kurre tullut kantavaksi vieläkään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tullut ei ja aika pahalta näyttää, ettei aio tullakaan. :(

   Poista