13. kesäkuuta 2014

Blogiesittelyssä: team karvakorvat


Kiitoksena uudesta bannerista lupasin kirjoittaa kunnon blogiesittelyn ja (ensimmäisen ;)) voittajabannerin pykäsi kokoon team karvakorvat-blogista löytyvä Salli K. Tällä blogilla on noin 250 rekisteröitynyttä lukijaa, jotka eivät voi olla väärässä - myös Hippolan kuukauden blogiksi päässyt blogi on täynnä laadukkaita kuvia, mielenkiintoista ja elävää tekstiä sekä tietenkin kaksi äärimmäisen suloista ja lahjakasta ravishetlanninponia.

Blogi löytyy itse asiassa omalta lukulistaltani muutenkin ja seuraan erityisellä mielenkiinnolla Sallin omakasvatin Soul Sisterin kilpailu-uraa. Tämä nuori poni on tainnut ylittää Sallin odotukset jo moninkertaisesti, ainakin blogista päätellen! Vanhempi poni Jupiter III on Sallilla ylläpidossa ja kuuluu Suomen kärkikastiin, eli turhista poneista ei todellakaan ole kyse.

Salli kirjoittaa arjestaan, sekä onnistumisista että epäonnistumisista. Starttipostauksissa on usein video ja aina hyviä laadukkaita, suuria kuvia. Salli käyttää kuvituskuvina sellaisia kuvia, joita itselleni ei tulisi edes mieleen ottaa, mutta ne toimivat kivasti tekstin elävöittämänä. Blogi on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, jos raviponit yhtään kiinnostavat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti