9. kesäkuuta 2014

Bannerikisaa pystyyn

Nyt kun Leevi poistui keskuudestamme ja Veikko puolestaan liittyi remmiin, olisi aika uudistaa blogin ulkonäköä ainakin bannerin osalta. Omat kuvankäsittelytaitoni rajautuvat pitkälti kuvien pienentämiseen ja kevyeen värien paranteluun, joten käännyn teidän puoleenne! Laitetaan pystyyn pientä bannerikisaa, josta palkinnoksi voittaja saa runsaasti mainetta ja kunniaa sekä bloginsa esittelyn omana postauksenaan. Rahallista palkintoa en tällä kertaa laita tarjolle :)

Banneriin haluaisin sekä Veikosta että Kurresta kuvat sekä tekstin Zenita Dar & Licodo. Jos johonkin pääotsikon lähelle sopii, voi siihen kirjoittaa blogin osoitteen http://viiputinn.blogspot.com tai alaotsikon keep on rollin' - ei mielellään molempia. Fontin suhteen ei ole liiemmin toiveita, kuin että siisti, selkeä ja helposti luettava. Yleinen värimaailma saisi olla kivan kesäinen, ei mitään tummaa tällä kertaa. Olen sillä tavalla nirso, että bannerin olisi kiva olla suht rauhallinen, mutta kuitenkaan ei kokonaan väritön :D Todella helppoa! Nappasin pari screenshotia alemmas bannereista, joiden tyylistä pidän ja jollaista haluaisin itsekin. Minuun vetoaa siisteys, selkeys, tyylikkyys, utuisuus.

Pidän blogin nykyisestä bannerista, mutta kaipaisin hiukan jotain vaihtelua. Nykyinen banneri on 461px korkea ja kovasti sitä korkeampaa en kaipaa, leveyttä saa olla bannerin tyylistä riippue 850-1050px. Enemmänkin siis matala ja leveä kuin korkea ja kapea.

Kuvien suhteen vähemmän on enemmän, eli vaikka listaan useamman suosikkikuvani, ei niitä kaikkia tarvitse tunkea samaan banneriin. Molemmista hevosista haluaisin kyllä kuvan, mutta asettelun jätän minua mielikuvituksekkaamman ja osaavamman käsiin ;)

Valmiin bannerin voi joko linkittää kommentteihin tai lähettää halutessaan sähköpostiin viiputin@gmail.com. Olette kaikki ihania, jotka minua haluatte auttaa banneriongelmassa :)

Suosikkikuviani - klikkaa suuremmaksi


Kuvat ovat mahdollisimman suuressa koossa listattuna alle. Myös muita blogissa käytettyjä kuvia saa käyttää, mutta kaikista ei ole saatavilla alkuperäisversiota.


Bannereita, joista pidän

Nämä ovat esimerkkejä hahmottamaan tyyliä, joka miellyttää silmääni. En toivo täydellistä kopiota! Klikkaamalla suurenee.

(c) Rival & Riia - asettelu ja erityisesti otsikkotekstin asettelu banneriin nähden miellyttää. Vaikka banneri on niinsanotusti yksien rajojen sisällä, läpinäkyvällä taustalla tällaisen asettelun saa kivasti toimimaan monenlaisessa ulkoasussa.

(c) Koodikielellä - tykkään tästä ihan yleisesti tosi paljon! Kaunis asettelu ja siisti, selkeä fontti otsikossa. Tässä on sitä utuisuutta, josta tykkään, tokikaan tällainen väri ei oikein kesää kohti mennessä ole paras :)

(c) Kisamatkalla - tässä pidän isommasta harmaasävyisestä kuvasta sekä otsikon asettelusta, pikkukuvat eivät ole ihan minun juttuni tässä muodossa. Muuten kyllä kiva, väriä saisi olla enemmän :)
(c) Equel - läpinäkyvä banneri tulee paremmin esiin blogissa taustan kanssa, mutta idea on kiva - yksi kuva täysissä väreissä ja kaksi haaleampana. 

(c) Aadan hevoselämää - ihanan kesäinen, pirteä ja yksinkertainen.


4 kommenttia

  1. Saako tehdä enemmän kuin yhden bannerin? Tein nimittäin jo yhden mutten ole siihen 100% tyytyväinen niin ajattelin että voisin tehdä toisen ja lähettää sulle molemmat? :D :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Otan bannereita mieluusti vastaan ihan aina, ei ole siis mitään aikarajaa :)

      Poista