4. kesäkuuta 2014

Vepe sitä ja tätä :)


Veikolla on kotiutuminen uuteen paikkaan käynnissä ja se sai mukavan pehmeän pudotuksen muutenkin, kun itse sairastan vuosisadan flunssaa joka sitoi sänkyyn koko eilispäiväksi. Maanantaina Vepa liikkui kevyesti ratsastaen ja hiukan liinassa, eilen vapaa, tänään käytiin kävelykoneen puutteessa narusta kävelyllä. Täällä on ihan törkeän hiostava ja painostava ilma ja oltiin W:n kanssa litimärkiä muutaman kilometrin kävelylenkin jälkeen! Meillä oli Veikko ja Timi mukana kävelemässä ja kyllä se touhu vaan on kivempaa kahdestaan kuin yksin.

Huomenna yritän kuitenkin nousta taas selkään, josko henki alkaisi kulkea pikkuhiljaa. W on ratsastanut Veikolla jo ennen minua ja sain käskyn koettaa sille remonttiturparemmiä ja sainkin sellaisen jo lainaan. Koetetaan siis, miten homma pelittää remontilla. Ensi viikolla on tiedossa niin W:n pitämää puomituntia kuin Pauliina Marttilan kaksipäiväistä estevalmennusta, eli parempi olisi pikkuhiljaa päästä hevosen selkään ja treenaamaan.

Vuosisadan rakkaustarina... Noooot!
Timi on upean värinen kesäisin, vai mitä?

Ensivaikutelma Veikosta on edelleen tosi positiivinen. Kiltti, fiksu hevonen, jolle käy kaikki. Tällaisen kanssa on kiva harrastaa, lottovoittoa odotellessa :) Treenaillaan muutama viikko ja katseet on jo ensimmäisissä kisoissa, jos 6.7. hypätään oman seuran aluekisoissa seuraluokka 80cm ja 9.7. lähdetään Turkuun koettamaan varmaan 80cm ja 90cm, jos kaikki sujuu hyvin. Kvaalien metsästys käynnissä...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti