12. kesäkuuta 2014

Nopea viikkoupdate

Tuntuu siltä, että menen koko ajan pää kolmantena jalkana! Intoa blogin päivitykseen olisi, mutta vuorokaudesta tahtovat tunnit loppua. Näin töissä tauolla saan edes pienen päivityksen aikaan - nykyaikaisesti puhelimella! 



Veikon kanssa keskityn edelleen perusratsastukseen ja nappuloiden opetteluun. Ruuna on superherkkä kaikille avuille ja teen herkästi sen selässä liikaa liian kovalla paineella varsinkin jalasta. Siitä hyvä esimerkki on sulkuväistö ympyrällä käynnissä, kun pitäisi kävellä kaikki jalat samalla uralla :D No, me jatketaan harjoituksia! Perus ratsastuskerta sisältää paljon erilaisia väistöjä ja ympyröitä ja tänään sain Veikon hiukan rentoutumaan käynnissäkin. Käynnissä Veikko tarjoaa herkästi mm. väistöjä ja sulkua, kun painoavut hiukankaan siihen antavat aihetta. Hyvin opettavaista, kun todella tarvii itse keskittyä tekemiseen! Odotan Wilkun äänen palautumista, jotta päästään oikein superrääkkiin. Sain ruunan koulusatulankin käyttöön ja melkein vuosi estesatulassa on kyllä tehnyt tehtävänsä... Olen lisäksi isosti tuettujen satuloiden ystävä, jotn nyt opetellaan istumaan vain vähän tuetussa satulassa. 

Viikonlopulta on tiedossa kunnon valmennuspostausta ainakin kuvien kera, toivottavasti saisin jonkun myös videoimaan pätkiä. 

Loppuun ihanan puhdas kesäesa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti