11. kesäkuuta 2013

Hyi mikä ilma!

Postauksen kuvista kiitokset anniinak.kuvat.fi!



Ällöttävä ilma! Byebye helteet, talvi tuntuu tulleen takaisin. Heitin poneille ohuet sadeloimet aamulla ulos, sillä päiväksi on luvattu vesisadetta - taas - ja Kurren olisi suotavaa olla edes raveihin lähtiessä suurinpiirtein kuiva. Illalla pitäisi vähän auringonkin näyttäytyä... Tänään on taas vähän ohjelmaa, eli ponien päiväruokien jälkeen käyn tekemässä illan työni raviradalla, ennen kuin pakkaan ponin ja Viivin autoon kotona. Startin jälkeen matkataan saman tien kotiin ja ponin hoidon jälkeen singahdan omaan kotiini ja matka kohti yhden yön mökkielämää alkaa. Kaupassakin pitäisi siis ehtiä käymään...

Loppuviikosta on tiedossa Murun kanssa kouluvääntöä torstaina ja sunnuntaina, perjantai-lauantai menee Tampereella lomailun merkeissä. Kurre saa parin viikon ratsastuskuurin, 2-3 reippaampaa maastoa ja 2-3 kouluvääntöpäivää viikossa. Ella saanee jonkinlaiset tehoajoviikot, ajattelin käydä Viivin ja Kurren kanssa radalla lukemassa maisemia :) Kurre tulee selästä henkiseksi tueksi.

Seuraavat ravisuunnitelmat taitavat olla 4.7. Kauhavan poniraveissa. 6.7. on Kokemäen näyttely, johon molemmat ponit on ilmoitettu.








6 kommenttia

  1. Mistä nuihin näyttelyhin voi ilmottautua? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Russyhdistykset (www.russit.net) sivuilla on ilmoittautumisohje ja -lomake. Kokemäen näyttelyn ilmoittautuminen on jo päättänyt, mutta onhan vielä tulossa Lieto elokuussa!

      Poista
  2. vitsit Kurre on niiiiin hieno!! :)

    VastaaPoista