29. kesäkuuta 2013

Onni on hyvä hevoshieroja!

Otsikko tiivistää tämän hetken fiilikset täysin. Maikki kävi eilen ja Kurre nautisteli silmät puoliummessa, alahuuli lörpättäen kuukausittaisesta hieronnastaan. Selkä oli taas hieman kireä, mutta aukesi kohtuullisen helpolla ja nopeasti. Olen jäljittänyt selän jokakuukautisen kireyden sekin käyttöön ja minähän tosiaan ajan vain startit ja vedot sekillä. Se kuitenkin riittää, kun poni ei saa pyöristettyä ja nostettua selkäänsä sekin kanssa kunnolla.

Hieronnan lopussa löytyi kuitenkin yllätys, fasettilukko sään takaa. Reaktiosta päätellen Kurre ei vielä itsekään tiennyt lukon olemassaolosta, sillä sen rauhallinen nuokkuminen vaihtui salamana korvat luimuun ja etujalalla komentamiseen. Kraniolla Maikki keinutteli selkää ja lukko aukesi, jolloin ponikin rentoutui taas välittömästi ylähuulen valahtaessa polviin. Kurre rakastaa kraniota ihan mielettömästi ja komensi Maikkia jatkamaan, kun oli lopetuksen aika. Tarvisi itsekin varata aika sinne kranioon, olen kuullut paljon kehuja myös ihmisiltä.

Tänään molemmat neidit pääsivät ajolenkille. Ella oli toissapäivänä reippaasti menossa ja innokas, tänään vähän enemmän hoputeltava. Kurre oli ekaa kertaa pariin viikkoon valjaissa, ajoin pitkästä aikaa pelkällä riimulla ja ilman suojan suojaa. Poni hölkkäili rennosti ja iloisen oloisena.

Huomenna heinäpellolle! Yritän taas aktivoitua blogin suhteen ja yritän taas kerran, jos saisin ajatukseni uudesta bannerista kuvaksi asti. Jos jollakulla on halua tehdä blogille kesäinen, värikäs banneri - antaa palaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti