10. joulukuuta 2013

10. luukku - joululahjatoiveita

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä? Viime yönä valvoin kolmeen saakka lukien tenttiin, räpiköin peräti kolme tenttiä tänään ja toivottavasti läpäisin edes kaksi niistä. Excel-tentin yhden tehtävän ratkaisun tajusin sillä sekunnilla, kun palautin sen tehtävän...

Nyt kuitenkin - joululahjatoiveitani!
Tästä eniten toivottuja ovat enkkuviltti Leeville, hierontalahjakortti (myös lahjakortti vaatekauppaan olisi kiva) ja riihikuiva käteinen. Opiskelu ja kaksi hevosta eivät ole finanssipuolen kannalta kaikkein fiksuin ratkaisu... :)

Muita toiveita olisivat Pikeur Sarissa-kisatakki, rannekello, Schockemöhlen iiihana harmaa fleecetakki, Hööksiltä pari toppaliiviä, Leeville muutamia uusia satulahuopia ja videokamera. Videokamera luonnollisesti valmennusten ja treenien kuvaamista varten ja olen viime viikkoina herännyt myös tosiasiaan, että tarvitsisin jonkinlaisia ihonmyötäisiä fleecetakkeja tai vastaavia ratsastukseen. Pidän kohtuullisen vartalonmyötäisistä ja tarpeeksi pitkistä vaatteista, nyt heppailuvaatteeni ovat vähän turhan löysiä, kuluneita ja osa takeista on hieman liian lyhyitä - alaselkä jäätyy!

Mitään näistä toiveista ei ole laitettu eteenpäin enkkuvilttiä lukuunottamatta, eli saa nähdä miltä joulu näyttää :) Olen omasta toiveestani koko joulun töissä, joten saan odotella pakettijännitystä jouluyöhön saakka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti