5. joulukuuta 2013

Leevi hierojalla


Leeviboylla oli hieronta tänään ja hyvää se tekikin. Vanha satula oli hiukan ehtinyt kipeyttää selkää, mutta jumit aukesivat nopeasti ja helpolla, eli isoa ongelmaa tästä ei tullut :) Leevi kyllä liikkuu tämänhetkisellä lainasatulalla paremmin kuin omallaan, joten ostakaapa hyvä satula! Satulahan tosiaan jäi meille kapeaksi ja alkoi puristaa lavoilta ja sään molemmin puolin. Ennen hierontaa Annika kävi maastossa ja ruuna oli ollut innoissaan menossa ja peräti pukitellut muutamaan otteeseen korvat hörössä.

"Mmmmiiitä luulet tekeväsi?"
Hieronnassa ei löytynyt mitään hälyttävää, vaan ennemminkin saatiin kiitosta! Lihaksisto oli selkää lukuunottamatta hyvässä kunnossa ja selkäkin tosiaan aukesi nopeasti. Kraniolla selkärankaa läpikäydessään Maikki löysi kaksi pientä lukkokohtaa, jotka myös aukesivat vaivattomasti. Mahtavaa, ettei hevonen ole vetänyt pahemmin jumiin epäsopivan satulan ja kohtuu rankan liikunnan vuoksi! 

Huomenna Leevi saa viettää vapaapäivää hieronnan jälkeen ja huomiseksi onkin luvattu tänne sellaiset 15cm lunta. Facebookin seuraajat näkivät jo tilapäivityksen, että vihdoin sain kengittäjän kiinni ja Kurrekin saa vihdoin hokit ja tilsakumit alleen sunnuntaina.

Leevi on kohtuullisen ilmeikäs hevonen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti