15. joulukuuta 2013

Luukku 15 - kirjoittajana Fanni

Pyysin rakkaita ratsastajiani ottamaan osaa blogijoulukalenterini kirjoittamiseen ja tänään ensimmäisenä vierailevana kirjoittajana toimii Kurren ratsastaja Fanni! :) Postauksessa mukana video tältä päivältä. Videolla näkyy niin hyvät kuin huonotkin pätkät ja lopussa myös niin ponin kuin Fannin elämän ensimmäinen reipas peltolaukka! 

Fanni on oppinut nopeasti tyylin, jolla Kurrea pitää ratsastaa ja kehittyy isoin harppauksin. Meno on vielä epätasaista, mutta se on odotettavaakin tässä vaiheessa. Kurre rankaisee heti katsomalla yläkautta silmiin, jos ratsastajan pohje irtoaa hetkeksikin kyljestä tai ohjastuki katoaa, eli tämä on ollut suuri muutos verrattuna luonteeltaan tasaisempiin tuntiponeihin. Päästetään kuitenkin Fanni ääneen:

Kaikki alkoi siitä kun minulta kysyttiin paino ja pituus. Vastasin ja minulle sanottiin "Haluaisitko alkaa ratsastaa/kisaamaan yhtä ponia?" Päässäni pyöri vain asia ja sanoin että mietin asiaa äidin kanssa. Ensin tietysti itselle tuli mieleen ettämiten koulu lähtisi pyörimään, vielä kun oli yläaste edessä. Mietin joka päivä asiaa ja sain päähäni vastauksen. "Enhän minä voisi sanoa ei, tämähän olisi mahdollisuus".

Viikkojen kuluttua menin koittamaan Kurrea. Poni oli ihastuttavan näköinen. Toivoin etten kokisi pettymystä ratsastettaessa. Pettymystä en kokenut. Ensin tietysti tuntui oudolta, mutta ei kamalalta. Tein päätöksen ja aloin ratsastamaan Kurrella. Olen käynyt jo kaksi kertaa Wilkun valkussa ja kerran koulukisoissa.

Minä odotan innolla ensi vuotta. Joko pääsisimme esteitäkin hyppäämään ja edistymään koulussa lisää :)

2 kommenttia