21. tammikuuta 2014

Se mitään kipeä ole!


Eilisiä tunnelmia! Kurre oli valjaissa ja Leevi vietti vapaapäivää kun tajusin, että sillä on muuten kaksi täyttä viikkoa reipasta treenausta. Kurren ajamisessa oli kaksikin syytä - aisoissa jos meno ei maistu, ollaan tosiaan jostain kipeitä. Juttelin myös Wilkun kanssa ja tultiin ainakin alustavasti siihen lopputulokseen, että Kurre kyllä juoksisi alta pois jos johonkin sattuisi. Se on nyt keksinyt, että Fanni ei osaa ihan kaikkia vastavetoja Kurren kiukutteluihin ja ottaa tilanteesta kaiken irti. Wilkku ratsii ponin perjantaina ja jos silloin kuitenkin tuntuu omituiselta, Maikki mahduttaa ponin ensi viikon hierontoihin.

Eilen tosiaan nautittiin ihan mahtavasta talvisäästä. Mittari näytti 12 pakkasastetta, aurinko paistoi ja poni oli aivan intopiukeana päästessään ajoon! Kotoa ei oltaisi millään lähdetty edes sen verran rauhassa, että pilotti kerkeäisi kyytiin. Alkukävelyt, mitä ne on? Annoin ponin hölkötellä omaa tahtiaan enkä pahemmin häirinnyt, vertyy se kohtuullisen rauhallisessa ravissakin eikä tarvitse tapella ja kuumentaa ponia entisestään. Tehtiin ihan peruslenkki ja en voinut vastustaa kiusausta pyytää yhtä suoraa hiukan reippaampaa ja poni vain ravasi korvat tötteröllä.

Summa summarum, Wilkku vähän palauttaa ponia taas ruotuun perjantaina ja koetan hommata Fannin paikalle, jotta kävisi selässä heti Wilkun jälkeen ja nähdään toistuuko ongelmat vielä. Lippu korkealla, nyt tallille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti