9. tammikuuta 2014

Se siitä videosta

Postauksen kuvituksena kuvia Wilkun läpiratsastuksesta 1.1.
Kuvista kiitos Annikalle!

Oh noes! Joudun töihin!

Kovasti lupasin kuvata videota Fannista ja Kurresta, mutta saatte arvata, toimiko homma eilen :) Tässä on selvästi kuvio, jotta joka toinen kerta sujuu tosi hyvin ja joka toinen vähän huonommin. Ei eilinen huonoa ollut, mutta Fanni ei tahtonut millään saada oikeaa pohjetta läpi. Keskityin enemmänkin sitten neuvomaan ja unohdin koko kameran läsnäolon. Huomenna käydään Fannin kanssa pikamaastossa ennen hierontaa ja Wilkku menee ponin taas sunnuntaina.Annika sen sijaan alkoi ihan tosissaan ratsastaa! Laitoin Leeville kyllä kumpparit hiukan ohjaamaan alaspäin - meillä piuhat nimenomaan ohjaa eikä pakota. Ottavat kiinni vain, jos pää nousee taivaisiin, myös Leevin kohdalla - ja selvästi helpotti Annikaa, joka saikin pohkeen paremmin läpi ja alkoi pitää myös ohjat kädessä ;) Tältä parivaljakolta tuli tosi hienoja pätkiä ja piuhat roikkuivat aivan löysänä lähes koko tunnin. Teetin samaa harjoitusta, jota tein itse toissapäivänä eli kulmiin voltit, loiva kiemura keskihalkaisijalle ja keskihalkaisijalta voltti uralle päin, josta taas kiemura loppuun ja heti uudet voltit. Leevi ei ehtinyt keskittyä muuhun kuin työntekoon ja kun Annika pari kertaa naputti hiukan raipalla tahtia ravivoltilla, ei Leevikään pudonnut enää niin pahasti pohkeen taakse voltilla. Laukassa pääty-ympyrät harjoituslaukkaa ja pitkät sivut isoa pitkää laukkaa, samoin kuin Fannikin teki.Ponille moi ennen selkään kiipeämistä :)

Kurre teki Fannille koko ajan näin. Mistä tietää, että se tykkää!

Kollarimöykky kävi vähän kokeilemassa :)
Haen tänään uuden rakkauteni eli vihdoin uuden kameran rungon! Olen kuvannut Canon EOS 350D-rungolla ja no... Se alkaa ehkä olla hieman eläkeläinen ;) Tervetuloa kotiin,  70D!


2 kommenttia

 1. Kuinkahan mones kuva ilman kypärää vaikka se ei ollutkaan fiksua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla kolmas kuva ilman kypärää, kahdelta eri kerralta. Nämä molemmat kerrat ovat sellaisia, ettei ollut aikomuksia kiivetä itse hevosen selkään, vaan tilanne on tullut yllättäen - ja ikävä kyllä mun päähän ei mahdu Wilkun eikä Annikankaan kypärät... Fiksua ilman kypärää meno ei ole, joten en sitä normaalisti harrasta lainkaan.

   Wilkkua jos ajattelet, hän on aikuinen ihminen, enkä pakota aikuista laittamaan kypärää päähänsä ellei hän näin halua tehdä.

   Poista