26. tammikuuta 2014

Yyterin rataharjoitus



Yyterin rataharjoitukset takana ja taisi se vähän paremmin mennä, mitä eilinen :) Homman konsepti oli kiva, verkattiin ryhmässä ja hypättiin kaikki sama rata haluamallamme korkeudella ja saatiin lopuksi ensin suullista palautetta ja ihan lopuksi palaute mukaan paperilla.

Leevi kävi kohtuu kuumana alkuun ja teki taas ihan ihme hyppyjä verkkaesteille, mutta normalisoitui pikkuhiljaa ja hyppäsi itse radalla jo kivasti. Ylläoleva kuva kertoo verkkahypyistä kaiken tarpeellisen - joko oltiin lentokoneita tai sitten hypättiin hillittömän korkealle. Annika sai kuvan ekasta verkkahypystä ristikolle, kun Leevi ylittää ristikkoa noin metrin korkeudelta... En taida kuitenkaan julkaista sitä. :D

Radasta saatiin aika ennalta arvattavaa palautetta. Tarvisi saada hevonen tuotua hieman lähemmäs estettä (katso ylempi kuva...) ja saada vieläkin paremmin hevonen ohjan ja pohkeen väliin. Ja lyhentää ohjaa. Ja myödätä paremmin!!!!!!!! Oikein ärsyttää katsoa videota jälkeenpäin ja piiskata itseäni, kun en vaan myötää kädellä tarpeeksi! Jalka on alkanut pysyä paremmin paikallaan, eli pohje pysyy paremmin lähellä, mutta se käsi! Seuraava kehityskohde tiedossa. Positiivista sanottavaakin oli, sopusuhtainen ratsukko ja kaunis, kiltti ja nöyrä hevonen, hyvä tahti, treeniä lisää niin tulee hyvää jälkeä.




Tervettä! :D Olin näyttämässä vissiin peukkua.

4 kommenttia

  1. Jee hyvä te! Meillä meni päin mäntyä, eiku hiekkaa siis ja pääsin tutustumaan paikalliseen sairaanhoitoon vähän lähemmin :D tyhmiä mokia ja nimenomaan omia mokia, hevosethan on aina super ja ratsastajissa vika byäää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Ensi kerralla paremman tuurin kanssa, kun ei ilmeisesti mitään vakavampaa käynyt :)

      Poista
  2. Vautsi kun meette hienosti ja ihana blogi ulkoasuineen! :) harmi etten oo aijemmin löytäny :(

    VastaaPoista