26. marraskuuta 2013

Pakkasonnea


Tänään on ollut kiirepäivä ja kirjoitan tätä postausta töissä. Aamulla ehdin kuitenkin käydä ratsastamassa ja ajoitus oli pretty much täydellinen! Aurinko nousi, luonto oli kuurassa ja sen verran oli pakkasta, etten nähnyt mitään Leevin laukatessa eteenpäin. Jostain syystä silmäni vettyvät helposti jo pikkupakkasella, enkä näe mitään jos vauhtia on kävelyä enempää. Extremeä!

Postauksen kuvituksena toimii iki-ihana Kurre ja Sannaa varten kuvatut jalat. Saako näistä käsitystä, miltä näyttää? :)


Leevi oli pörheänä tänään menossa ja loogiseen tapaan ravikärryt ohitettiin ekan kerran pitkin ohjin löntystellen, toisen kerran hieman kytäten ja kolmannella kerralla Leevi oli hypätä ojaan. Täydellistä ajatustyötä, Leevikulta...

Metsä oli aika karmaisevaan kuntoon jäätynyt, mutta takasuora oli ok kunnossa ravata ja vähän laukata. Leevi kävi kohtuullisen kuumana ja oli innoissaan menossa, mutta kun luulin sen kiitävän kuin rasvattu salama - mentiin raaauhallista laukkaa. No, oli mukavaa ja kaunista, kun kaviot kopahteli pohjaan, hevonen hengästyi laukatessaan korvat hörössä ja pakkanen puri poskia. Idyllistä!


Leeviltä on nyt alkanut räkä virrata kunnolla ja laukan jälkeen se yskähteli muutamaan otteeseen, kotona molemmat sieraimet valuivat räkää. Loistavaa, koska nyt se tulee todellakin kunnolla ulos!


Huomenna lähtee Leevin satula sovitukseen ostajaehdokkaalle ja ajattelin raahata ruunan maneesille, jotta ratsastan sen ilman satulaa ekaa kertaa. Aion kyllä fyllata sen selän ties millä karvalla, se säkä ei paljoa houkuta kyytiin ilman mitään pehmikettä! Torstaina joko juoksutan tai käyn kevyesti maastossa, perjantaina ratsastaa Annika. Lauantaina käydään maastossa Mian ja Doupin kanssa ja sunnuntaina ollaan yhdessä Wilkun tunnilla Fannin ja Kurren kanssa. Viikon päästä viikonloppuna on ensimmäinen osa itselleni ostamaani joululahjaa, eli Pauliina Marttilan kaksipäiväinen valmennus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti