10. marraskuuta 2013

Sataa sataa ropisee!

Edit: aloitin postauksen kirjoittamisen toissapäivänä. Kyllä tämä tästä...


Voi kiasus mikä ilma! Vettä tulee kuin esterin... sieltä. Kurren sain ajettua tiistaina aamulla, mutta sade vain kiihtyi ja kiihtyi ja siirsin Leevin vapaapäivän keskiviikolta tiistaille - meillä oli siis kunnon myräkkä tiistaina, kuten vissiin aika monessa muussakin kaupungissa. Olin märkä jo Kurren ajettuani kenkieni vuotaessa, eikä motivaatio oikein riittänyt enää Leevin ratsastukseen. Torstaina Leevi kävi kevyesti maastossa, perjantaina pyöri liinassa ihanassa pimeydessä otsalampun valossa ja eilen käytiin Annikan kanssa pitkällä maastoretkellä, Annika ratsasti ja Kurre oli valjaissa. Kurrella on edessä tänään karvojenmenetys kun saatiin Ellun kanssa aikataulut sopimaan jo nyt ja Leevin kanssa tekisi ihan törkeästi mieli käydä maastossa - aurinko paistaa, mutta sataa! Otanko vaan vaihtohousut mukaan ja nautiskelen auringonsäteistä, vai lähdenkö tekemään puomiharjoituksia maneesille? Katsotaan, kun pääsen tallille.


Yritän saada aikaiseksi naputella Pauliinan valmennuksesta muutaman sanasen ehkä jopa vielä tänään. Pakko kyllä myöntää, että motivaatio istua koneella on nollissa aina tallipäivän jälkeen...


Kurre meni Wilkun kanssa puomeja tuossa jokin aika takasin, nämä ovat niitä Emman kuvaamia kuvia. Kiitos näistä!


Jos jollakulla on jotakin postaustoiveita, kommentoi ihmeessä! Minulla on postausideat aika vähissä, päivän kun lähinnä toistuvat samankaltaisina. Leevin kanssa hypätään seuraavaksi Maija Yli-Huhtalan valmennuksessa 20. päivä ja Pauliina Marttila tulee seuraavan kerran joulukuu alussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti