1. marraskuuta 2013

Kaksi viikkoa!

Kaksi viikkoa ja Kurresta tulee naku! Tänäkin vuonna klipataan koko bunna, nyt ajatuksena askarrella jotain kuviota ainakin toiselle puolen peppua. Onnenapila on tämän hetken ykkösajatus, tuleeko muita ideoita? :)

Minulla ei ole omaa klipperiä, joten tuttu tulee klippaamaan. Aion ottaa ponista ennen- ja jälkeenkuvat.

Sen kunniaksi tilasin ponille jo ratsastusloimen! Googlasin pieniä ratsastusloimia ja klikkasin kotiinpäin Galoppista kivan fleeceratsarin värissä newmarket, eli klassinen golden stripe-kuvio. Tällä hetkellä metsästän villaista ratsastusloimea Kurren koossa 115cm, saa vinkata jos tietää.
Meillä ratsastusloimi tulee ihan tarpeeseen Kurren selkäongelmien vuoksi, eli saa luvan liikkua tuon kanssa aina karvansa menetettyään. Maastossa tietty käytössä heijastinloimi :)

4 kommenttia

 1. mä olen ollut tosi tyytyväinen tähän börjesin heijastiloimeen (http://borjes.webkaupat.info/detail.asp?id=1626432). Fleecevuorinen ja vaikka ei olekaan sadeloimi, ei poni ole koskaan ollut märkä tuon alta vaikka olisi tullut reippaamminkin vettä. Meillä ollut käytössä jo useamman talven, kun poni on myös kokonaan klipattu.
  Börjesillä on muuten myös villaisia ratsastusloimia ponikoossa.

  VastaaPoista
 2. Meillä on Hööksin pinkki heijastinloimi, jossa myös eteen tuleva kappale (http://tinyurl.com/p9dg36s) ja olen siitä kovasti tykännyt. Ei tarvi erikseen pukea heijastinrintaremmiä :) Tykkään noista satulan eteen kiinnittyvistä, mutta kuitenkin ratsastajan jalan kohdalta muotoilluista varsinkin Kurren ratsastusloimissa, kun pienempikin ratsastaja saa jalan kunnolla loimen alareunan alle.

  Kiitos tuosta villaratsastusloimivinkistä! Löysin börjesiltä myös silojen alle sopivan loimen, tili tuli tili meni vai miten se oli...

  VastaaPoista
 3. http://www.viljarshop.com/tuote/Ratsastusloimi%20paksua%20villaa,%20horse%20comfort/9046/?gclid=CIiIwNjJxboCFcF4cAodkV0ApA

  VastaaPoista
 4. Leevi saa tällaisen, mutta tästä pienin koko cob on Kurrelle liian suuri :)

  VastaaPoista