9. syyskuuta 2013

Voi... räkä.

Voi RÄKÄ sanon minä. Leevi oli tänään oma itsensä, mutta köhäisi kun lähdettiin liikkeelle kotipihasta. Kouluratsastus jäi edelleen hamaan tulevaisuuteen, kun en meinannut huonojen yöunien ja pitkän koulupäivän jälkeen pysyä hereillä satulassakaan ja käytiin vaan maastossa. Leevi oli tosi kyttäilevällä tuulella ja hirveän täynnä energiaa löysäilypäivien jälkeen ja käyntien ja ravailujen jälkeen otettiin vetosuoralla molempia laukkoja suoranmitta. Hiukan hoputtelin tahtia siitä harjoituslaukasta reippaammaksi ja Leevi paineli menemään korvat hörössä, kivaa vissiin oli :) Loppuun vielä ravia ja pitkät käynnit sekä pieni tutkimusmatka metsäkoneiden tekemälle uralle. Leevi oli kovasti sinne menossa, joten mikäs siinä. Harmi vaan, että tie vei ihmisten lenkkipoluille, jonne meillä ei ole asiaa.

Kotona askartelin vielä varmuuden vuoksi betadinehauteen Ellan potkaisemaan jalkaan, joka oli hieman turvoksissa ennen ratsastusta. Ei pahasti, mutta pelataan varman päälle. Kun tulin haudevärkkien kanssa valjashuoneesta takaisin Leevin luokse, siltä valui toisesta sieraimesta kellertävää räkää... No, nyt se on saatu liikkeelle ja soitan huomenaamulla kuurin limaa irrottavaa, jotta saadaan mahdollisimman pian räät ulos. Peruin tietenkin myös huomisen hyppärin ja sunnuntaiset maastoesteet, pari viikkoa otetaan rauhallisemmin liikutuksessa ja keskitytään saamaan räkä ulos.

Nyt paistan itselleni pihvin, valutan aivoni korvasta ulos television ääressä ja menen nukkumaan. Huomenna käyn pitkästä aikaa ratsastamassa Murulla, liikuttelen Leevin ja viimeistelen Kurren perjantaiksi, ylihuomenna vedän haalarit jalkaan ja suuntaan ekoihin isoihin opiskelijabileisiini SAMMAKKOn väreissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti