26. syyskuuta 2013

Tämähän alkaa sujua!

Täällä on ihan törkeän kylmä! Lämpömittari näyttää koko ajan alle 10c ja hyvin porilaiseen tapaan tuuuuuuuuuuleeeeee! Nyt se alkaa taas, kun saa kaivaa kaikki mahdolliset vaatteet ja silti saa hytistä kylmästä. Olin nyt illalla katsomassa Carlin valmennuksia ja päälläni oli kuitenkin softshellhousut, neljä paitaa, toppaliivi ja olin kääriytynyt Kurren loimeen... Ja vielä oli kylmä! 


Eilen ralliteltiin Leevin kanssa sänkipellolla rallittelemassa Idan ja Herneen kanssa. Oli mahtavan kivaa :) Oli baanaa päästellä ja Leevi tajusi ihan ekaa kertaa kiitolaukan idean, painuen yhtäkkiä aivan matalaksi ja pinkoessaan minkä jaloistaan pääsi. Leevi väsyi aika lailla peltolaukasta ja kävely kotiin pidempää reittiä teki varsin hyvää, samaten kylmäsuojat jaloissa vielä ennen iltaruokintaa. Tänään painoi selvästi vielä eilinen jaloissa ja päätin heti selkään mennessäni, että tehdään vaan vähän jotain kivaa. Satoi, eli Leevi lähti käymään maneesilla ja hypättiin muutama este maneesilla, hyppyjä taisi tulla 8 + yksi miniristikkokolmoissarja (joista Leevi siis astui yli) ja maapuomi muutamaan kertaan. Olen alkanut sisäänratsastaa noita meksikolaisia notkistaakseni nahkaa ja ai että tykkään noista! W-Profileista sain maksaa itseni kipeäksi, mutta sopivat Leeville ihan sairaan hyvin ja beiget timantit otsapannassa sopivat tummanruskeisiin suitsiin mahtavan hyvin. Me likes! Tällä kertaa hypyt sujuivat yhtä lukuunottamatta hyvin, en ajatellut ihan loppuun asti vaan pyysin itse hevosta lähtemään tosi kaukaa. Leevihän lähti kun kerran pyydettiin, onneksi esteenä oli ehkä 70cm korkea portti... Homma alkaa muuten sujua! Huonoja lähestymisiä tulee vähemmän kuin hyviä, pidän pään kylmänä enkä lähde työntämään hevosta esteelle. Ehkä se tästä! 


Wilkku meni tänään Kurren ja Fannille lähti terveiset, että poni oli todella hyvä ratsastaa tänään! Fanni meni eilen omatoimisesti ja ihan selvästi ratsastaa yksinkin hyvin, kun Wilkun terveiset ovat tätä luokkaa :) Sunnuntaina on Fannin ja Kurren eka tunti Wilkun silmän alla, josko vihdoin muistaisin sen kameran ja saisin kuvamateriaalia!Tämä on Kurren peruslaukkaa. Miettikää miltä tuo näyttää, kun saa vielä kunnolla voimaa takapäähän!
Leevin kuvista kiitos Janitalle!

6 kommenttia