24. syyskuuta 2013

Hiljaisuus

Meillä on ollut eilisestä asti kovin hiljaista. Meikäläiseltä on ääni lähtenyt lähes täysin! Pystyn pihisemään asiani jos on pakko, mutta muuten viestin tekstareilla. Kamala tilanne ihmiselle, joka yleensä papattaa kuin papupata!

Leevi toi mammalle kukkia!
Eilen urheilin sekä Kurren että Leevin kanssa. Leevin selässä tuli kyllä hyvin selvästi, että koko suorituskyky on aika alhaalla, eikä vain pelkkä ääni lähtenyt... Fiksuna lähdin vielä koulujalkkareilla maastoon ja nyt on Leevikin keksinyt vetosuoran idean. Eka kierros meni kävellessä ja kyttäillessä milloin mitäkin, jonka jälkeen hiukan ravia ja laukkaa. Ja se laukka tosiaan meinasi jopa lähteä vähän lapasesta! Olen jo vähän tottunut siihen, että Leeviä saa vähän ratsastaa eteenpäin - ihan loistavaa, jos alkaa pikkuhiljaa homma kääntyä päälaelleen! :)

Kurren kävin ajamassa ja se menee kyllä koko ajan mielenkiintoisemmaksi. Seisoo normaaliin tyyliinsä kuin tatti paikallaan valjastaessa, lähtee kahdella jalalla liikkeelle kun päästää irti ja rauhoittuu alle 10m jälkeen kävelemään rauhassa. Ajaessa normaali oma itsensä ja purkaa saa normaalisti irti pihalla. Voisiko joku ihan oikeasti kertoa, mikä teini-ikä Kurrelle on iskenyt? Hieman haittaa harrastamista, kun olen aina jonkun muun varassa päästäkseni ajamaan. En aio kokeilla, kuinka kauan roikun mukana kun elikko kävelee kahdella jalalla ja yritän ohjailla sitä oikeaan suuntaan viereltä... Ratsuhommiin lähdetään edelleen kuin laiska lehmä. No, haastetta elämään. Lenkki meni normaalisti, Kurre vaikuttaa pikku hiljaa oppivan juoksemaan kurassakin :)

Posti kotiutti viime viikolla Horzelta tilaamani paketin, joka sisälsi Horzen Grand Prix Thermo Pro -softshellhousut. Viime vuonna ostamani Pikeurin softshellit olivat hyvät, mutta minulle väärän malliset ja pitkästä aikaa surffaillessani netissä yöllä, tuli klikattua nuo housut ostoskoriin. Lopputulos oli, että laitoin Pikeurit myyntiin ja porskutan itse menemään näissä Horzen housuissa. Malli sopii minulle paremmin ja plussaa oli softshellmateriaali myös paikkojen kohdalla käyttäjää vasten.
Ratsastin näillä housuilla eilen ja kuten pitääkin, hyvin pitivät tihkusateen ja pitivät vilukissan lämpimänä. Menin ensin Leevin jonka aikana hieman satoi, sen jälkeen kiskaisin housujen päälle ajohousut suojaamaan kuralta ja suhailin Kurren kanssa, eikä vilu päässyt iskemään. Me likes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti