2. syyskuuta 2013

The end of the rainbow

Tämä päivä on mennyt NIIN penkin alle. Oli vakaa tarkoitus mennä sekä kouluun että illaksi töihin, mutta olin eilen illalla jo 38,5 asteen kuumeessa. Ajattelin, että kouluun pääsen kyllä, saikutan työillan. Nojoo, hain sekä saikkulapun että ilmoitin olevani pois koulusta, aamulla oli karmea olo! Onneksi ihana luokkakaverini raportoi annetuista tehtävistä ja moodlen käyttöavaimesta.

Päivällä kävin työterveyshoitajalla käynnin jälkeen ruokkimassa hepat ja siivoamassa tallin, samalla kun valelin itseni finrexinissä ja burana C:ssä. Rapsuttelin ponskuja jonkin aikaa ja päätin palata asiaan illalla. Vain todetakseni, että hillitön vesisade alkoi juuri lähtiessäni kotoa! Aurinko paistoi ja mahtava kaksoissateenkaari loisti taivaalla, mutta vettä tuli kuin aisaa. Tarkoitus oli juoksuttaa Leevi eteen-alas, mutten ole vielä hankkinut sille juoksutusvyötä, eikä se mahdu Kurren vyöhön. No, todellakin jäi juoksuttamatta, en halunnut lyödä nahkasatulaa selkään vesisateeseen tahallani... Ja tietty heti kun sain ruuat nenien eteen, sade taukosi. Just my luck. No, alunperin Leevin pitikin olla tänään vapaalla työvuoroni takia, kävellään huomenna taas perusteellisesti alkuun. 

Kurren käytän huomenna Wilkun ratsastettavana maneesilla, hyppäämistä tiedossa! Yritän kuvata videota :) Leevin kanssa maastoillaan. Keskiviikkona Fanni ratsastaa Kurren ja Leevin ohjelma on vielä hiukan auki, menenkö kentällä temmonvaihteluita vai käynkö vaan maastossa kiipeilymäessä. Torstaina Ida pitää meille estetunnin, jos oma kunto vaan kestää. Pääsen jo 11 koulusta, eli heti hevonen valmiiksi ja Säntille tunnille, kello 16 tulee Maikki ja aloittaa hieronnan Kurresta ja päättää homman Leeviin. Kurren ilmoitin spurtille Poriin 13. päivä, katsotaan kun varmaan huomenna valuu molemmista sieraimista vihreää räkää tällä minun tuurillani :)

Löysin sateenkaaren pään matkalla tallille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti