9. huhtikuuta 2013

:)

Tässä teille videota ihailtavaksi - kunhan se joskus latautuu youtubeen. Videolla näkyy kaikki huonotkin pätkät ja ennenkaikkea ne hyvät, joita tuli tosi paljon ratsastuksen aikana. Kaikkea en todellakaan kuvannut, vaan irrottelin mm. kopissa etupuomin yli kiivennyttä Ellaa pinteestä ja suurimmaksi osaksi lähinnä ihailin parivaljakon touhuja. Ella pääsi Kurren ratsastuksen jälkeen irtojuoksemaan hetkeksi.

Kuva varastettu Tuulilta :)

Mahdollisille uusille lukijoille siis tiedoksi, Kurren ratsukoulutus on ihan lapsenkengissään ja ponia tullaan kesällä ratsuttamaan ammattilaisen toimesta - kyseinen ammattilainen vain sattumoisin odottaa tällä hetkellä vauvaa, eikä ymmärrettävistä syistä ratsasta vieraita hevosia enää ennen vauvan syntymää. Toinen hoitaja Viivi ei pystynyt alkaa käymään Kurrella tunneilla, joten Viivi monteilee nykyään ja Tuuli ratsastaa enemmän koulutusmielessä. Tänään oli parivaljakon viides ratsastuskerta ja Kurre haki pitkiä pätkiä oikein päin niin käynnissä kuin ensimmäistä kertaa myös ravissa! Oikeasti parhaat pätkät jäi kuvaamatta, mutta tykkään todella paljon Tuulin tyylistä ratsastaa. Videolta näkyy myös, kuinka hyvin Tuuli saa Kurren rauhoittumaan. Kurre on melkoinen kuumakalle luonteeltaan ja jää helposti tikittämään lyhyttä, jännittynyttä askelta. Videon lopussa on pätkä käynnistä vapain ohjin, kun Kurre varmaan ensimmäistä kertaa ikinä astuu takajalalla etujalan tekemään jälkeen - ja videopätkän jälkeen astui paikoin jopa yli etujalan jäljestä, eli ihan mahdottoman paljon rennompaa ja letkeämpää käyntiä. Me likes!

Tähän kun nyt löydetään se juuri oikea koutsi, niin Tuuli ja Kurre valloittavat kilparadat!




2 kommenttia

  1. kiva kun laitoit videota! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko kehua hiukan iphonea, nimittäin mun kameralla (vanha canonin digijärkkäri) ei saa edes lainaputkella tuossa maneesissa kuvia, mutta iluuri videoi näinkin hyvin! Eli toivon mukaan saan jatkossakin kuvailtua :)

      Poista