9. huhtikuuta 2013

Ankkariimu tuli taloon!

Kävin eilen Riding Sportissa hakemassa taas yhdenmerkkiset näyttelysuitset sovitukseen ja mukaan lähti myös vaaleanpunertava Bucasin riimu. Riimu paljastui liian pieneksi (!) ja tänään kävin sen vaihtamassa ponista cobiksi - ja annoin periksi. Nyt meillä on tämän ihanan Bucasin riimun lisäksi yltiösöötti ankkariimu! Sinisessä riimussa on keltaisia ankkoja, joilla on kypärä päässä. Kuvaa tulee illemmalla, kun pääsen sovittelemaan riimua. Käydään Tuulin kanssa UR:n pikkumaneesilla, Zilpalle olisin halunnut mutta menisi tuntien takia niin pirun myöhäiselle jos maneesiin pääsee vasta iltayhdeksän jälkeen.

Tämä on lähinnä välipäivitys, mutta Maikki kävi hieromassa Kurren tänään. Nyt saatiin poni oikeasti aukikin! Ei pahoja jumeja, lähinnä lavat, selkä ja ristiselkä olivat jumissa. Hyvin helposti arvattavat paikat, kun poni kuitenkin juoksee pää ylhäällä ajossa ja osin myös ratsastuksessa, toivon mukaan nyt oikeinpäin hakemisella alkaa olla vaikutusta. Kurrella on superärsyttävä tapa kuopia niin kauan, kun manipuloitavassa lihaksessa on jumi ja oli superihanaa kun ponia hieroi sellainen, joka oikeasti komensi siitä kuopimisesta! Mieltään saa näyttää, mutta jatkuva kuopiminen on turhaa. Kuopiminenkin lakkasi aina kun lihaksen jumi saatiin auki ja hieronnan lopussa ketjuissa seisoi silmät lurpallaan ja alahuuli pitkänä nuokkuva, hyyyvin rennon oloinen poni. :)

Maikki käviponin selkärangan läpi eikä löytänyt mitään huomautettavaa, myös jalka-asennot saivat yllättäen kehuja. Kurre on liikkeiltään ahdas ja vaatii koko käyttämänsä suoja-arsenaalin, mutta seisoessaan kerrankin suurinpiirtein fiksusti ei ne jalat niin huonosti siellä alla ole, mitä voisi ajatella.

Ankkaillaan lisää myöhemmin! Kuvaaminen UR:n maneesissa ei tule onnistumaan, yrittää ajattelin kuitenkin. Maneesi vaan on ihan superpimeä.

4 kommenttia

  1. Voitko ottaa kuvia tuulista ja kurresta? ja videoita? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti saatte tyytyä videoon, jos puhelimeni on yhteistyössä... Olisin tosiaan halunnut lähteä valoisammalle maneesille, mutta tämä pikkumaneesi on ihan mahdottoman pimeä eikä mun kalustolla siellä kuvia tahdo saada :(

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  2. Toivottavasti ette saa virustartuntaa, on levinnyt aivan järjetöntä vauhtia.

    VastaaPoista