4. huhtikuuta 2013

Sairastamista - BIG time!

Olo on kuin onkimadolla. Maanantaina kuvattiin Janitan kanssa ponit ja Jade ja ihmettelin jo kesken kuvausten, miksi oli niin outo olo. Tulin kotiin puoli neljän tienoilla ja yhdeksältä illalla kuumemittari näytti vaatimattomat 39,8. Nyt on neljäs sairastuspäivä menossa, kuume on tällä hetkellä maltillisissa lukemissa - iltaa odotellessa. Minulla on jostain syystä aina ollut niin, että aamulla voi olla 37,0 ja illalla 40,0. Tosin viime yönä nappasin taas buranaa ja panacodia, jotta saisin nukuttua. Nenäni olen niistänyt aika romuksi :) Huomenaamulla tie vie lääkäriin, jos kuume nousee taas illaksi.

Mainitsin pari postausta sitten Tuulin tulevan kokeilemaan Kurrea. Tuuli kävi kokeilemassa ja on sen jälkeen ehtinyt käydä jo ratsastamassakin pariin otteeseen, eli olin tyytyväinen näkemääni. Tuuli ratsasti eleettömästi ja pehmeästi, poni haki käynnissä suurinpiirtein vartin jälkeen oikein päin ja vaikutti hyvinkin tyytyväiseltä. Kunhan pääsen täältä sängynpohjalta, aletaan etsiä parivaljakolle sopivaa valmentajaa joka auttaa eteenpäin ja ratsukko pääsee kehittymään yhdessä. Kesällä sitten on tiedossa ihan kunnon ratsutusta :)


Sairastumiseni tuli nyt pahimpaan mahdolliseen väliin. Eltsu ei nimittäin tarvitsisi edes taluttajaa enää ajossa, mutta taas tuli väkisin taukoa ajoon kun minä makaan sängyn pohjalla. 

4 kommenttia

  1. miksei viivi enää ratsasta kurrella?

    VastaaPoista
  2. "Viivillä ei ikävä kyllä ollut mahdollisuutta käydä tunneilla, joten Viivi saa edelleen treenata ponilla montea ja ratsastaa kotona, mutta tämä toinen tyttö hoitaa enemmän ratsukoulutuspuolta." alempaa löytyi syy

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä paranemiseen parantua!!
    Hienoa, että Kurrelle löytyi hyvä ratsastaja :)

    VastaaPoista
  4. Täällä olikin mun puolesta vastailtu, kiitos siitä :)

    VastaaPoista