19. maaliskuuta 2012

Kurremuru ryhmähiitillä

(c) Viivi
Eilen ajeltiin se kuuluisa ryhmähiitti Turussa! Meillä ainakin oli kivaa vaikka yötyöläistä väsyttikin kovasti, sain paljon enemmän luottoa Kurreen ja sen toimivuuteen. 
Oli melkoisen puheliaita poneja vaan liikkeellä. Jo katoksilla piti vähän hirnua toisilleen, mutta lähtiessämme lämmittämään oli melkoinen meteli! Kaikki neljä huusivat vuorotellen koko ajan kovempaa ja radan varteen tuli peräti autolla joku katsomaan, mitä sikaa siellä tapetaan. Lapsukaiset kykenivät kuitenkin myös hölkkäämään nätisti porukassa parin kierroksen lämmityksen, vaikka välillä pitikin muistaa kysyä, onko ne muut varmasti edelleen kolmen metrin säteellä saatavissa.

"Mä oon niin leija!"
(c) Satamo, kiitos!
Lämmityksen jälkeen käytettiin ponit katoksessa suurinpiirtein puolen tunnin ajan. Ajettiin itse hiitti vasta sitten ja kokeiltiin niinsanottua volttilähetystä... Meidän osalta se oli ainakin enemmän neliö kuin voltti :) Kurre ei oikein jaksa käsittää, miksi ihmeessä pitää ensin pyöriä tietyssä kohtaa rataa ja lähteä vasta sitten, mentiin aika väkäleukaisina aina kilpailusuunnasta pois kääntyessä eli volttia tehdessä. No, eiköhän se vielä opi.
Ajettiin yhdessä porukassa 1500m, hitaimpien vauhtia. Ensimmäiset 500m Ida kellotti 3.05 ja tuhannen 2.55, viimeiset 500m ajettiin omaa vauhtia maaliin. Ajoin Kurren kanssa loppuviimeksi 3100m hiitin kun muut ajoi 2100m, eli laskettelin siitä 1500m vielä kovempaa yksin. Ihan hyvä fiilis jäi, ei maataräjäyttävä mutta poni käyttäytyi ryhmässä ja katoksilla tosi hyvin ja suostui jopa jättämään muun porukan kun ajoin kovemman kierroksen.

Kovemmalta kierrokselta
(c) Viivi
Sain kyllä kovasti luottoa poniin tältä reissulta. Vastasi kivasti hiittikaverille sen tullessa vierelle ja juoksi suorana omasta halustaan. Ehkä sitä uskaltaa kuin uskaltaakin ilmoittaa ponineidin ensimmäiseen starttiin, Ypäjällä on 22.4. mukavan kuuloinen 2.40-sarja joka olisi pehmeä lasku kilpailumaailmaan :)

8.4. me kaivetaan näyttelysuitset naftaliinista ja huristellaan Huittisiin K&K-tallin match show'hun! Aika korkata näyttelykausi ja käydä vähän muistelemassa esiintymistä mieleen ennen kesän rotunäyttelyitä. Russien rotunäyttelyt ovat tänä vuonna Vermon lisäksi Turussa ja Tampereella, joihin ajattelin kumpaankin Kurren ilmoittaa. Jos näistä tulee edes kohtalaista menestystä, voidaan lähteä Vermoon asti.


4 kommenttia

  1. voi , mua harmittaa niin sikana ettei päästy Monsun kanssa mukaan eilen :(. Jospa tää voitais järkätä suht pian uusikskin ni mekin tultais sitten :)

    VastaaPoista
  2. Tottakai järkätään! Löydetään vaan sopiva päivä, niin päästään kaahailemaan :)

    VastaaPoista
  3. Hienoltahan se meno näyttää!
    Meiltäkin poni luultavasti tuonne ypäjälle tulossa :D

    VastaaPoista
  4. Jee jos on Ypäjälle tulijoita, tulee kasaan ja päästään Kurren kanssa ihmettelee suurta maailmaa :D

    VastaaPoista