6. maaliskuuta 2012

Kurreilua


Koittakaa nyt kuvata sitten tuollaista. Suurin osa tämän päivän kuvista on lähikuvia joko neitokaiset turvasta tai otsatukasta. Ei ole vissiin ihan sisäistetty, että linssiluteen kannattaa pysyä tietyn välimatkan päässä kamerasta.

Tehtiin ehkä mielenkiintoisin lenkki vähään aikaan. Mentiin metsälenkkiä mukamas väärään suuntaan, eli myötäpäivään kun yleensä mennään aina vastapäivään. Oletettavasti tästä johtuen Kurre mateli ensimmäisen kierroksen ja mitä teki kaksi seuraavaa? Kiljui kuin syötävä! Kurren hirnunta on jotain maailman säälittävintä, siis oikeasti. Sellainen kimeän korkea "IIIIIIIIIIIIII", ei ihahaa, ei iiiihahaa, ei edes iiihaa, ei mitään vastaavaa. vaan pelkkä IIIIIIIIIIIII. Jos siis joku Pinomäessä pelkää jonkun tulleen teurastetuksi metsään niin ei, se oli vaan meidän Kurre...
Hirnumisen (vai kiljumisen...) myötä tapahtui normaali efekti, eli takapää keveni ja vauhti kasvoi. Kurre ei ole ainakaan vielä potkinut, mutta on pukitteluherkkä ja erityisesti ylämäessä peppu heiluisi väärään suuntaan helposti jos sitä ei vahdi.

Tällaista siis tänään. Torstaina kengitetään, eli perjantaina oletettavasti seuraava lenkki, tarkoituksena ajaa vähän vetoja sekin kanssa. Valmistaudutaan 18. päivä yhteishiitille Turussa, piti mennä käymään ihan radalla hiitillä mutta se taitaa jäädä töiden takia väliin. Viikon päästä tiistaina tulee myös hieroja, pitää käydä ostamassa juoksutuspiiska ennen sitä jotta ponin saisi lämmitettyä kunnolla liinassa. Kurre on huomannut, ettei normaali ajopiiskaa kannata juoksutuksessa kuunnella, ei se ylety kuitenkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti