2. maaliskuuta 2012

Tili tuli tili meni...

...eli varustehankintoja!



Manusta tarttui tänään mukaan RSL:n nahkahanskat, joita ihastelin muutama päivä sitten. Vanhoista Equipagen hanskoista tuli jo kolmas sormi läpi ja alistuin vihdoin ostamaan uudet hanskat. 55e hinta on sinänsä suolainen kun jotenkaan en osaa ajatella maksavani pelkistä hanskoista sellaista summaa, mutta nämä tuntuvat olevan sen arvoiset! Todella pehmeää nahkaa ja istuvat käteen kuin toinen iho. Ajattelin ensin ottaa samalta merkiltä parikymppiä halvemmat, kankaiset hanskat mutta mieli muuttui kun kokeilin näitä käteeni. Kotiutin siis näitä yhden parin mustina :)


Riding Sportissa taas oli suorastaan ruuhkaa - Ida oli jo juttelemassa tiskin takana olevan Mian kanssa kun minä menin paikalle, hetken päästä saapui Huhtis ja lopulta vielä Wilkku. Mikäs se parempi paikka pitää kokoontumisajot kuin ratsastustarvikeliike...
Jos totta puhutaan, en enää muista miksi menin Riding Sporttiin. Tilattiin kuitenkin sovitettavaksi Mountain Horsen Firenze High Riderit, josko tästä saisin kesäsaappaat! Haluan nauhattomat yleissaappaat ja nämä vaikuttavat hyvältä vaihtoehdolta. Olen talven porskuttanut tyytyväisenä Hööksin talviratsastussaappailla, mutta kohta pitänee luopua karvavuorauksesta jos kelit lämpeävät tätä tahtia. Toivottavasti Firenzet sopivat, 217e hinta on hyvin lompakkoystävällinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti