5. maaliskuuta 2012

Shockeilua

Innokkuuden multihuipentuma
Ihan ensin: ne RSL:n hanskat. Ne oli jotain uskomatonta. Oikeasti kuin toinen iho ja normaalisti palelevat sormetkin pysyivät kivasti lämpimänä! Rakastan niitä.

Toiseksi: blogilla on 10 rekisteröitynyttä lukijaa. Mä olen oikeasti aika järkyttynyt! Ilmeisesti mun elämä näiden elikoiden kanssa kiinnostaa edes jotakuta :)

Kolmanneksi: yritän saada viime torstain kuvat Shockista ja Lindoksesta Hennalta lähipäivinä. 

Shockin kävin kohtuu kevyesti liikuttamassa tänään. Jaksoin peräti satuloida rouvan! Kentällä mentiin, mieli olisi tehnyt ihanan ilman kunniaksi maastoon mutten oikein viitsinyt lähteä. Marilta tuli viestiä eilen, jotta meidän normaali maastoilupaikka on huonossa kunnossa ja olisi parempi ratsastaa vaan maantietä pitkin. Ainoa vaan, että Shock pelkää isoja autoja ja tuo kyseinen maantie on kohtuullisen vilkkaasti liikennöity rekoilla. Lumivallit tien sivuilla blokkaa pois tieltä pääsyn, joten tyydyttiin edelleen siihen kenttätyöskentelyyn. Pitää käydä kyllä maastossa taas.
Enikeis. Verkkasin ponin normaalisti käynnissä ja ravissa, nostin laukat molempiin suuntiin. Yritin houkutella ponia eteen-alas, muttei oikein tajunnut ideaa. Välikävelyjen jälkeen ohjat käteen ja keskityin taivuttamaan otusta kulmissa kunnolla ja keskityttiin kunnon peräänantoon ihan kivalla menestyksellä. Ratsastin yhteensä ehkä 30-40 minuuttia, motivaatio kentällä ratsastamiseen vähän huono kun ei voi kuin kiertää uraa. Onneksi kevät tulee kovaa vauhtia! Lumet sulaa ja pääsee taas ratsastamaan kunnolla.

Ruokaa?

2 kommenttia

  1. sait tästä 11 lukijan (;
    mukavalta kuulostaa ja kun kerran russejakin ni pakko liittyä (:

    oma blogi http://hupsuelama.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kelpaa! On oikeesti hassu tunne, kun jotenkin ajattelin, ettei tää blogi lukijoita vedä, kunhan huvikseni kirjotan. Ei, en tosiaan valita :)

    Oonkin tuota sun blogia lukenut kerran aikaisemmin, mutta onnistuin lahjakkaasti hukkaamaan sen sitten. Kiitos siis linkistä!

    VastaaPoista