18. heinäkuuta 2012

Timanttien säihkettä

Shockille tilatut timanttiotsapannalliset suitset saapuivat. Aivan ihanat, muuta ei voi sanoa! Sopivat ponille kuin nenä päähän, turparemmiin sai tehdä muutaman reiän lisää. Yritän metsästää vaikkapa perjantaiksi valokuvaajaksi sopivaa uhria, jotta saadaan ikuistettua sekä suitset että toivon mukaan nypitty harja. :)

Itse liikutuksessa ilmeisesti Shock oli niin häikäistynyt timanteistaan, että se yllätti superpositiivisesti. Verryteltiin kentällä reippaassa temmossa ja laukkaa kevyessä istunnassa, jonka jälkeen lyhyt mutta intensiivinen laukkatreeni. Nostoja suoralla uralla ravista, käynnistä ja pysähdyksestä. Aloitettiin oikeassa kierroksessa, johon oli alkuun vaikeuksia ponin tehdessä erinomaisia vastalaukannostoja. Tehtiin siis yksi nosto kaarteessa ja sitten alkoi nousta myös suoralla, myös suoraan pysähdyksestä. Vasemmalle nousi koko ajan hyvin. Noston jälkeen muutama askel laukkaa, raviin ja taas uudelleen.

Mutta mikä parasta, ajattelin antaa ponin laukata vielä pätkän vähän vapaammin. Oikea kierros, pääty-ympyrä ja Shock loksahti laukassa remonttimuotoon! Pidin painon jalustimilla ja takamuksen irti satulasta, jolloin poni toimi ihan mielettömän hyvin. Oli pakko kokeilla samaa vielä vasempaan kierrokseen ja remonttimuoto löytyi myös sieltä, ei yhtä hyvä kuin oikeaan kierrokseen, mutta löytyi kuitenkin! Ihan mieletön fiilis, nyt ilmeisesti alkaa laukkaharjoitukset kantaa hedelmää. 

Aurinko paistoi pitkästä aikaa lämpimästi ja vaikka jonkun verran tuulikin, poni oli aikalailla hiestä märkä. Kotona pääsi siis pesulle ja kuivauksen jälkeen ötökkäloimi niskaan, Shock houkutteli taas koko alueen paarmat kimppuunsa... Poni sai paljon taputuksia ja leipääkin löytyi taskun pohjalta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti