15. heinäkuuta 2012

Epämotivaatiota ja luokatonta laiskuutta

Olen ollut lähes anteeksiantamattoman laiska tällä viikolla. Tai en tiedä, lasketaanko kovin laiskaksi, jos ensin on töissä 5:45-13 ja sen jälkeen ajaa 2-4 hevosta, käyttäen siis 2-4h hevosen kärryillä - ja sitten pitäisi vielä ratsastaa. Shock on siis saanut ihan suosiolla puoliksi lomailla tämän viikon.

Tiistaina oli tosiaan Kallen estevalmennus, keskiviikkona läpiratsastin Shockin kevyesti ja tänään käytiin lyhyt maasto. Huomenna todennäköisesti taas maastoon, riippuu ihan omasta innokkuudesta. Kurre on huomenna ajossa, joten se menee tärkeydessä edelle kuitenkin starttien lähestyessä.

Ajoin muuten Kurren ekaa kertaa pelkkä riimu päässä pari päivää sitten. Ajelin Pomsua useinkin pelkällä riimulla, pysyi paljon rauhallisempana niin kuin kuolaimet suussa - ja niin kävi myös Kurren kanssa. Ohjaustehostin oli hieman normaalia huonompi, mutta neitokainen taapersi rauhallisesti eteenpäin ja peräti käveli :) Toisen tallin asukkaiden kuskit kauhistelivat, miten se muka pysyy käsissä noin. Hyvinhän se!

Meilläkö pidetään pinkistä? Kuvasta puuttuu pinkit ruokaämpärit ja varustekorit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti