22. heinäkuuta 2012

Mikä maa ja mikä valuutta...

Ensimmäistä kertaa koko viikonloppuna edes avaan konetta. Olen ollut kaksi yötä töissä, tänään pääsin viideltä aamulla vain käydäkseni kotona nukkumassa ja palatakseni takaisin töihin kahdeksi. Vielä olisi pari päivää jäljellä, kolme jos saan vaihdettua perjantain vuoroni. Yritän siinä tapauksessa myydä työkaverille, että teen hänen keskiviikon vuoronsa, jolloin olisi to-pe sekä sunnuntai vapaata. Ellen saa vuoroa vaihdettua, jää Kallen valmennus välistä perjantaina.

Alkuravia Elkun kanssa
(c) Lauriina, kiitos!
Lähes masentavaa nähdä kuva Elkusta... Tarvisin oikeasti sen 170+ kokoisen hevosen alleni, jotta näyttäisin kunnolla sopusuhtaiselta näiden jalkojeni kanssa. Mistä sellaisen nyt tempaisisi?

Asiaan. Shockin kanssa treenattiin laukkaa alkuviikosta ja siitä oli tarkoitus jatkaa samalla linjalla seuraavana päivänä. Shockilla vain oli takajalat keränneet jonkin verran nestettä, josta syystä käytiin vain kierros ravia metsässä ja kunnon kylmäys - koska nesteet laskivat näin, en huolestunut sen pahemmin. Eilen otettiin ratsastajantreenausta eli lyhyet jalkkarit ja kierros kevyttä ravia metsässä ja perään kierros laukkaa kevyessä istunnassa. Nyt on sekä lonkat että selkä kipeänä... Tarvii ottaa siis uusiksi, mutta vieläkin lyhyemmillä jalustimilla ja yrittää saada oikeasti jockeyjalustimet, tosin ensin pitää vähän varmistella Shockin varmuutta. Tänään tuli vapaapäivä olosuhteiden pakosta, eilen oltiin aika kyttäävällä tuulella. En millään haluaisi keikahtaa pusikkoon lyhyine jalustimineni :)

Kurren viimeistely Poriin olisi huomenna edessä. Huomenna tulee myös Kokemäen listat, vähän jänskättää miten Kurren lähdön kanssa käy. Eilen oli vielä viisi ilmoitettua, nyt joku on vetänyt poninsa pois koska jäljellä neljä... Vahva epäilys, ettei Kokemäki ajaisi neljällä, mutta tekisivätkö poikkeuksen kun poniravit kyseessä?

Laukkaa kevyessä istunnassa
(c) Lauriina, kiitos!

1 kommentti