5. heinäkuuta 2012

Kesä ja kärpä... eikun paarmat.

Nyt ne paarmat löysi tiensä meillekin, kun vihdoin elohopea kohosi minulle sopiviin lukemiin. +26 näytti auton mittari tänään, ihanaa <3 Paarmat ovat paljon vähemmän ihania, mutta onneksi niidenkin huippuaika on kuitenkin aika lyhyt. Kaiken lisäksi suomalaiset paarmat näyttävät pikkuruisilta verrattuna italialaisiin, joita hipsin mieluummin karkuun kuin tapoin hevosesta...

Kurre sai tänään vielä nautiskella vapaapäivästä, huomenna Viivi ajaa vetoja selästä käsin. Mennään Shockin kanssa kiriavuksi. 
Shock sai tänään leppoisan maastolenkin kohtuullisen löysin ohjin, kierros ravia ja kierros laukkaa. Poni ei yritä enää ollenkaan hidastella vaan etenee reippaasti itse ja on koko ajan niin hyväntyylinen, että! Lämmin ilma luonnollisesti sai hikihanat auki ja poni pääsikin suihkuun kotona. Onnistuin jopa varjelemaan vastapestyä karvaa heittämällä saman tien päiväheinät nenän eteen ja iltapäivällä ötökkäloimen tuomaan tullut omistaja-Mari sai rapsutella puhdasta ponia. Tuli kiva fiilis, kun kuulemma poni näyttää tosi hyvältä ja tyytyväiseltä. Heitin Shockin ötökkäloimen koneeseen vielä, huomenna saa aamujaloittelun jälkeen suojaa paarmoilta. Ne ikävät paarmat kun pörräävät Shocraasun ympärillä ihan työkseen... Onneksi tarha on sen verran tuulisella paikalla, ettei paarmapilvi ole mitenkään valtava.

Sen verran valmennusstressiä on ilmassa, että mietin ihan tosissani mitä laitetaan itselle ja ponille päälle, jotta soinnutaan yhteen... Glen Gordonin ihananihanat punaiset huopa ja huppu on tilauksessa, mutteivat taida ehtiä tiistaiksi. Joku muukin oli tykästynyt näihin, koska Manussa ei ollut kuin koulumallin huopaa jäljellä.

Eilen tuli myös hööksin aleostokset. Näistä huomenna enemmän :) Paljon pinkkiä tuli ainakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti