9. heinäkuuta 2012

Ihkupihkuponi!

Ihkaensimmäinen montehiitti takana!


Äiti on taas ylpeä lapsestaan. Hain tänään pikatoimituksena Kurren kyytiin heti töistä päästyäni ja dumppasin sen raviradalla yhteen tyhjään karsinaan odottelemaan, kunnes saan neljä hevosta ajettua. Tamara tulikin paikalle kreivin aikaan ja Kurre sai pikkuruisen zilcon selkäänsä ja hetken aikaa mallailtiin sekkiä sopivan mittaiseksi.

Poni saa kyllä kymmenen pistettä tästä päivästä! 2100m hiitti, ihan eka montehiitti ja mukavasti tuo meni. Poni vaikutti alkuun vähän nyreältä, mutta vauhtiin päästyään pisteli reippaasti menemään ja meille jäi molemmille, sekä Tamaralle että minulle, hyvä mieli hiitistä :) Nyt vain tarvittaisi enää se hidas B-montelähtö. Kouvolassa olisi ponikuninkuusraveissa, mutta olen silloin töissä ja Kouvolaan on meiltä matkaa reipas 300 km. Ikävä kyllä kukkaro ei anna myöten tuollaisia matkoja näillä dieselin hinnoilla, vaikka mieli tekisikin lähteä. Jospa joskus kuitenkin päästäisi kokeilemaan!


Huomenna olen itse urheiluvuorossa, Kalle Nykäsen estevalmennus Shockin kanssa. Mia on lupautunut avuksi ja kuvaajaksi, eli jopa kuvamateriaalia tulossa. Tänään totesin kuitenkin olevani sokerista, enkä lähtenyt edes lyhyelle ratsastukselle kaatosateeseen - yhdestä asti tihkusateessa istuneena ei jaksanut enää kiinnostaa. Otetaan siis huomenna hieman pidemmät alkukäynnit ja kunnon taivuttelua ravissa sekä laukkaa reippaasti eteenpäin, jotta saadaan poni notkeaksi ennen valmennusta.

1 kommentti