3. heinäkuuta 2012

Kolmin verroin ylpeänä

Nyt saanee olla ihan vähän rinta rottingilla. Käytiin tänään taas kentällä, tällä kertaa hyppääminen mielessä. Kurre tuli mukaan ja myös Kurre hyppäsi! Ihan ekat hypyt ratsastajan kanssa ja oikein mallikkaasti. Ensialkuun vähän kiemurrellen lähestymiset, mutta parantuen koko ajan. Ihan ravilähestymisillä Kurre hyppäsi, mutta kyllä sai pienestä olla ylpeä.

Shockin kanssa hypättiin turvallisesti laukassa, sekä n. 40cm kavalettia että ehkä 60-70cm korkuista. Korkeudesta en ole ihan satavarma, mutta tässä kohtaa taputin itseäni olalle. Jalat eivät vetäneet makarooneiksi eivätkä kämmenet hikoilleet, eli suurin estepelko taitaa olla takanapäin :)
Ilmeisesti viime viikon kavalettiharjoitukset antoivat pientä pontta Shockillekin, sillä tänään kaikki tuntui helpolta. Kerran omasta mokastani lähdettiin pikkukavaletille pitkältä, pitäisi vaan ratsastaa loppuun asti eikä jättää ponia yksin... Muuten paikat tuli hyvin, pari puolikasta tuli otettua kun otin pidätteen liian myöhään. Isommalle kavaletille tultiin myös hyvin ja Shock tuntui tosi innokkaalta hypäten kevyen oloisesti. Hyvillä mielin ensi viikon valmennukseen!

Matkalla kentälle käytiin marssimassa lammen läpi (Shock meni taas veteen hienosti!) ja kotimatkalla päästettiin Kurre vielä oikomaan jalkojaan. Viivi lyhensi jalustimia ja paineli menemään kunnon jockeyasennossa kaksi vetoa Shockin laukatessa vieressä. Meni Kurre ainakin sitä vauhtia, ettei Shock pysynyt ravilla perässä :) Tamara Skutnabb on tulossa kokeilemaan Kurrea zilcolla montehiitille, jos vain saadaan aikataulut sopimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti