14. toukokuuta 2012

Wanting...

Kesä tulee ja varustehankinnat pyörivät mielessä... Periaatteessa olen järjetön jos ostan mitään, muttakun minä haluan! Järjetöntä tarkoitan sillä, etten ihan oikeasti tarvisi näitä haluamiani asioita :)

Shockille...

Hööks

Gold Medalin Artemis-suitset. Olen näitä kuolannut jo kauan... Shockille sopii mielestäni paksu turparemmi ja timanttihulluna tuo otsapanta on ihana! Hintaa 94e, pudonnut itse asiassa hieman, alkuperäinen hinta ollut 97e. Tekisi niin mieli... Nämä olisi aivan ihanat edustussuitset, jos eli kun kesällä käydään valmennuksissa ja toivottavasti myös pikkukisoissa :)

Hööks
Lami-Cellin ruskeat jänne- ja hivutussuojat. Estevalkkoihin ja -kisoihin suojat :) Setti 45e, mielestäni ihan mukavan hintainen.

Hööks
IHANA satulahuopa! Rakastan vaaleanpunaista ja pinkkiä, mutta Shockille ei kyllä kokopinkki sopisi. Tässä olisi sopivasti tyttömäisyyttä, mutta kuitenkin myös vähän arvokkuutta jäljellä :) Gold Medal Legacy-neliöhuopa, 34e.

Hööks
Edelliseen huopaan kuuluva korvahullu, 18,50e. <3

Hööks
Gold Medal Cadence yleisneliöhuopa. Hieman hohtavaa kangasta, kermanvärinen, olisi aikalailla täydellinen pikkukoulukisoihin. 32e.

Kurrelle...

Hööks
Tätä Showmasterin ponihuopaa olen kuolannut jo kauan. Aivan Kurren näköinen, se on pinkki! 28e.

Hööks
Huopaan sopiva korvahuppu. En kyllä tiedä, kuinka tollolta Kurre näyttäisi hupun kanssa, sillä kun on aikalailla sitä otsatukkaa... 16e.

Hööks
Showmaster Favorite-fleeceloimi. Meillä on jo yksi tällainen, istuu Kurrelle hyvin. 48e.

Hööks
Kaulakappaleellisiä fleeceloimia ei ole koskaan liikaa, lisäksi tämä istuisi meidän starttiväreihin. Showmaster Glacier, 45e.

Hööks
Back on Track-selänlämmitin, 79e. Tätä ei tarvinne edes perustella.

Hööks
Tästä taitaisi jo tulla sanomista! Otsapanta pinkein strassein, 22e. Kurre on tyttö, sille saa pukea pinkkiä ja vaaleanpunaista! (olenko maininnut kuljetuksessa käytettävät vaaleanpunaiset pintelit ja putsit?)

Itselle...

Hööks
HV Polon Sosa-ratsastushousut kokopaikoilla, joko tummansiniset tai mustat. Tosi kivan näköiset, vaikka liputankin Pikeurin Luganoiden puolesta... 149e, mutta tarviihan sitä olla edes kahdet housut?

Saa nähdä, mitä kotiutetaan vai ostanko mitään. Melko varmasti ostan kyllä jotain, mutta pitänee arpoa mitä todella halutaan :)

2 kommenttia

  1. Eihän noita tavaroita oo ikinä liikaa! Ei, vaikka säilytystilat loppuu uhkaavasti kesken! :D
    Mun pitäis ainaki saada joku esto noille varusteliikkeiden sivuille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vahvasti sama juttu! Tälläkin hetkellä Kurre tarvisi IHAN EHDOTTOMASTI ainakin pari uutta riimua, ainahan nyt riimun voi ostaa... Samaten satulahuovan... Mitä nyt yhdestä loimesta... ;)

      Onneksi oma talli, ei kukaan pääse kitisemään mun varustemäärästä!

      Poista