28. toukokuuta 2012

Let the war begin...

Töiden ja sairastamisen takia näin Kurren ekan kerran viikkoon tänään, kyllä sitä palleroa ehti ihan ikävä tulla... Tosin onkiessani ponia tarhasta pahaa pelkäsin ja saadessani ketjuihin kiinni, tutkittiin vahingot.

Kesä on taas tullut, eikä kotona tietenkään ollut hexocilia.

Häntä oli kokenut räjähdyksen ja kaulaa selvästi rapsuteltu johonkin, koska talvikarva oli viimein irronnut ja iho hilseili.

Kurrella ei ole rehellistä kesäihottumaa, mutta meidän talli on pellon reunassa aivan metsän vieressä - itikoita piisaa. Ikävä kyllä Kurren musta häntä ja harja houkuttelevat jokaisen ötökän kilometrin säteellä kimppuunsa, tulee ilmeisesti omistajaansa ja on aivan liian herkullinen itikoiden vastustaa. Kävin kaivamassa meidän ihottumaloimen naftaliinista ja pujotin hyvin paljon vastustelevan ponin sen sisälle ajon jälkeen. Huomenna käyn liinaamassa ponin koulun jälkeen ja pesen koko elikon kunnolla hexocililla, jonka jälkeen uudelleen loimen alle. Kärpäsverkkoa Kurre on käyttänyt jo hetken aikaa tarhassa.
Meillä siis ovat hanganneet takuuvarmasti ei-ihottumaisetkin, itikoita on vaan niin törkeän paljon.

Tällä hetkellä kuumimpana ostoslistalla on nyt ei-sukkahousumallin itikkaloimi, sen pitäisi riittää kyllä. Pitää käydä huomenna Riding Sportissa pyytämässä tilaamaan, kun meidän kokoa 115cm harvemmin löytyy suoraan hyllystä :)

Tämän tyylinen loimi tulossa - kuva Hööksistä
Kurre oli ajossa kuitenkin aikalailla hyvä, vaikkakin kengittäjä teki oharit tältä päivältä ja poni joutuu ennen lenkkiä kaivamaan monot jalkaansa, jotta hiihto onnistuu paremmin... Huomenna aamulla soitto kenkääjälle.
Poni innostui kovasti, kun takaa tuli iso ravuri ohi ja kiisi pienenä pallosalamana 1,5 kierrosta ympäri metsää kivan tuntuisena. Tarvii käydä radalla hiitillä, seuraava viiva voisi olla Porissa 15.6. 2.35-sarjassa, pitäisi vain saada tosiaan kengitettyä ja sekki päähän kunnon hiittiä varten. Huomenna treenataan selkälihaksia liinassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti