11. toukokuuta 2012

Ravatessa roiskuu

Lähes toukokuun puoliväli ja aina vain on harmaata, kuraa ja sataa vettä. Viime vuonna tähän aikaan on ollut kuulemma huomattavasti mukavampaa... Alkaa nimittäin olla vuosi siitä, kun kotiuduin Italiasta! Paljon on vuoteen mahtunut. Töitä, uusi opiskelupaikka, Kurre, Shock, Lindos ja tietenkin rakas poikaystävä.
Vuoden kuluttua tähän aikaan toivottavasti olen valmis saamaan matkailupalvelujen tuottajan paperit käteen ja juhlimaan valmistumista (sekä jatko-opintoja ammattikorkeassa...), Kurre on kerryttänyt voittosummaansa viidestä kympistä ylöspäin ja muutenkin asiat hymyilisivät. Kyllä, olen onnellinen siitä mitä minulla nyt on :)

Takaisin arjen harmauteen. Vapaapäivän kunniaksi lähdin liikkeelle jo ajoissa, olin kymmenen tienoilla Shockin luona. Poni on litimärkä ja pyörinyt perusteellisesti mudassa, joten jo valmiiksi ilman takia huono motivaatio ratsastukseen kärsi lisää. Ruokin ponit ja leikittiin Shockin kanssa kentällä ratsastuksen sijaan. Kiltisti se käveli, kääntyi, pysähtyi ja ravasi perässä, vaikka selvästi piti mua tyhmänä ja väsyneenä kun ratsastussaappaissa pingoin kentällä eteenpäin :D Hukutin ponin halailuihin ja porkkanoihin, venyteltiin hiukan kylkiä pitkin ja etujalkojen väliin.

Shockin luota lähdin Kurrea ajamaan. Mietin jo matkalla, josko vain juoksuttaisi... Mutta nää, sain napata puhtaan ponin karsinasta ja reippaasti valjaat päälle ja menoksi. Mentiin metsän kautta maantielle muutama veto mielessä ja Kurre ilahdutti kyllä :) Korvat hörössä kaviota toisen eteen, oli ilmeisesti kivaa päästä pitkästä aikaa päästelemään kunnolla urku auki. Vedettiin yksi pidempi veto ja kaksi lyhyempää, metsässä ajettu meni aikalailla harakoille Kurren hyppiessä vesilätäköiden yli, mutta tiellä ajetut kaksi saivat kyllä papukaijamerkin. Pitää käydä radalla ajamassa kunnolla, kunhan ilman paranee hiukan. Kurre ei oikein ole kurakelin poni...
Poni sai ajon jälkeen perusteellisen pesun ja jäi sisälle kuivumaan ennen ulospääsyä. Päiväheinien kimppuun käytiin kuin raivo härkä, luulisi pikku paksukaisen suorastaan kuolevan nälkään...

Viime marraskuussa hiitillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti