1. marraskuuta 2012

Väsyttää, muttei viluta

Pahoittelen taas parin päivän postaustaukoa. Olen koko ajan väsynyt - nukkumaanmenoaikani on iltaisin kymmenen pintaan, eikä töistä pääsy kymmenen jälkeen tee hyvää. Nukkumaanmeno venyy väkisin vähintään yhteentoista ja seuraavana päivänä muistutan zombia, ellen saa nukkua yhdeksään tai kymmeneen asti. Minä vaadin paljon unta... Tänään heräsinkin 6:33 Timon herätyskelloon ja olisi tehnyt vain mieli vetää peitto pään yli ja jättää koulu välistä.
Eilen kävin kuitenkin shoppailemassa talvenpelastajan. Vero Modan 60% untuvaa sisältävä pitkä toppatakki sai kodin! Enää ei tarvi palella edes koulun yli-ilmastoiduissa luokissa :)

Palataan tiistain maneesilla käyntiin: otin Shockin sovitettavan satulan mukaan ja totesin sen välittömästi liian leveäksi selkään päästessäni. Satula painui edestä lähes säkään kiinni, ilman painoa päällä sopi täydellisesti. Kokeilen satulan vielä lampaankarvan kanssa, sillä yritykseni löytää sama satula kokoa kapeampana ei ole kantanut ihan hirveästi hedelmää. Sitä samaa 32-leveyttä olisi tarjolla joka suunnasta, minä haluan käsiini leveyden 31.

Joka tapauksessa, otin siis satulan pois ja väänsin ilman satulaa kun kerran maneesille oli tultu. Rakensimme Janitan kanssa ennen ratsautumista yhden pystysarjan, yhden okserin ja yhden pienen kavaletin, olihan tarkoitus hypätä kun Carlin valkka peruttiin maanantaina. No, minä keskityin ensialkuun vain tyrkkäämään ja saamaan ponia rennoksi... Kiahan maneesissa on sitä jotain Shockin mielestä, se kuumuu siellä joka kerta ja yrittää ravissa hieman juosta alta. Tein kaikenlaisia kaaria ja siirtymisiä, temponvaihteluita ja verryttelylaukat hakien pyörivää laukkaa. Kun otin laukan ihan kunnolla käsittelyyn, olisin voinut itkeä - oikeaan kierrokseen poni kulki monta ympyrää upeassa peräänannossa ja ihan oikeasti polki takaa! Vasemmalle haettiin myös pätkiä, lyhyempiä kuin oikeaan, mutta haettiin! Jos jostain voi olla iloinen niin tuosta. Odotan jo ensi vuoden koulukisoja, kun laukka toimii kunnolla :)
Ylitin itseni tällä kertaa ja hyppäsin noin 60-senttisen sarjan sekä pikkukavaletin useampaan otteeseen, edelleen ilman satulaa. Shock oli innoissaan ja hyppäsi hyvin :)

En ole vielä päättänyt, ajanko Kurren tänään vai en... Jalat ovat hyvät, mutta mieli tekisi antaa vielä pari päivää vapaata. Mari menee Shockilla sunnuntaina, eli olisi hyvää aikaa maneesivisiitille.

3 kommenttia

 1. kannattaa varmaan pelata varman päälle ja antaa kurren toipua rauhassa vielä päivän taikka parikin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä vähän suunnittelin. Poni tosin kiipeilee kohta seinille, mutta ennemmin hieman ylienerginen poni kuin jalat rikki... Meillä on kaikki ajopaikatkin kamalat nyt, vaihtoehtoina metsä jonne en mene (poni tarvii snorkkelin ja räpylät) tai sitten kovat maantiet. Ehkä ennemmin kysyn jos Viivi ehtii huomenna tai lauantaina käydä kävelyllä minun ollessa töissä ja käydään sitten sunnuntaina maneesilla, hyvällä pohjalla vaikka vaan irtojuoksuttamassa.

   Poista
 2. Haaste sulle! :) http://viivinponiblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista