7. marraskuuta 2012

Selvästi hyvä päivä!

Olen tänään tehnyt vaikka mitä. Aloitin päiväni hakemalla Kurrelle lisää kivennäistä agrimarketista ja tsekkasin samalla psylliumin hinnan. Kurre ei ole esittänyt mitään ähkyilyn merkkejä tai vastaavia, mutta syö heinänsä maasta - ajattelin antaa kuurin psylliumia jo ihan varmuuden vuoksi. Agrimarketin jälkeen kurvasin hakemaan Manusta miljoonannen stubbenin satulan mukaani ja huristelin Shockin luokse. Heivasin penkin kyytiin ja itseni perässä.

Shock oli parempi kuin eilen, muttei vieläkään mikään super niinkuin se oli viime viikolla. Ratsastin sitä C:1-rataa läpi, tosin tarkistin radan vasta jälkeenpäin ja menin sen ihan päin honkia. No, josko perjantaina otettaisi kenraaliharkat ja mentäisi rata edes sinnepäin. Poni alkoi taipua hyvin oikealle ja oli pehmeä, mutta edelleen vasemmalta kiinni. Taipui kyllä jo enemmän kuin eilen. Mari ratsastaa huomenna, toivottavasti saa ponia vielä lisää irti... Alan olla aika pessimistinen kisojen suhteen, mutta kokemusta kokemusta.

Ja se hyvän päivän osuus - vein kaksi pakettia postiin ja lähdin yhden kanssa. Lähiärrän tädit taitaa inhota minua, lyhyen ajan sisällä olen postitellut useampaa satulaa edes takaisin... No, enää ei tarvi postittaa yhtään! Laitoin yhden satulan palautukseen, hööksin pari tavaraa palautukseen ja lähdin 15-tuumaisen Cliff Barnsbyn ponisatulan kanssa kohti Pinomäkeä. Olin todella pessimistinen satulan sopimisen suhteen mutta vielä mitä, sehän sopi! Hiukan leveä on tämäkin, mutta niin vähän, että pitäisi oikeasti pelkän lampaankarvan kanssa kaveta sopivaksi, ei välttämättä tarvita edes ostoslistalla ollutta correction padia! Satula ylittää melkein 500e pyynnillään Kurren satulaan suunnitellun budjetin, mutta pakko se on ostaa, kun kerrankin löytyy noin pienillä kommervenkeillä saa satulan kavennettua tarpeeksi kapeaksi. Mieluusti ostaisin täydellisen sopivan satulan, mutta jos sellaista ei yksinkertaisesti löydy, ei sille mitään voi. Toki jos nyt illalla voitan viking lotossa, Kurre saa vaikka heti teetetyn satulan. ;)

2 kommenttia

  1. Mä en voi ymmärtää miksi kaikki ponisatulat (tai ainakin suurin osa) on leveitä. Varsinkin edullisemmista malleista noita ponikokoja (14-16") löytyy oikeesti vaan wide - x-wide kokoisina.. Ja harva poni oikeesti sieltä selästä niin leveä on, vaikka masua saattaisi vähän ollakin..

    Eli suuronnittelut sopivan satulan löytymisestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvästi vallalla se stereotypia, että kaikki ponit olisivat hillittömän leveitä tankkereita. Medium-leveys tästä Barnsbystakin meillä nyt on, kun narrow olisi ollut sopiva. Lasken sen varaan, että ponin saadessa ratsulihasta levitään hiukan edestä ja ainakin täytepalat saisi jättää romaanista pois. Minun onneni on tuo romaani...

      Poista