3. elokuuta 2012

Tööt!

Ei sen suurempia uutisia länsirintamalta. Ajoin Kurren eilen ja poni oli varsin vetelä - sen siitä saa, kun buustataan kauralla vain ennen startteja ja muuten saa olla ilman - mutta ihan normaali. Metsä oli suorastaan ihanan kuiva! Pahimmat paikat märkiä, mutta muuten sai nauttia mustikoiden tuoksusta ilman kurakuorrutusta :)

Isä toi eilen kotipihaan kaksi rekeä. Kunhan Kurrelle sopivat länget löytyy jostain, arvatkaa vaan meidän talvitauon treenimuoto! Meillä kurvaillaan reellä minkä keritään. Jos rekien mukana ostettu luokki sopii tuolle pallerolle, voitte olla varmoja muutamasta kulkusesta jouluaikaan!

Shockin pitäisi saada kengät jalkaan huomenna aamulla, en usko kenkääjän enää tänään soittavan - tosin never say never kun kengittäjästä on kysymys. Sunnuntaina ja maanantaina treenataankin sitten koulua, tiistaina hypätään Kallen valmennuksessa :) Ponista tuli tosi kivan näköinen kun harja nypittiin vihdoin, pitänee siis treenata sykeröiden tekoa Porin seurakisoissa. Seuran jäsenkorttini tuli ja Porin seurakoulukisat (ja myös estekisat) lähestyy. Kalle on tuomarina, kehtaisinko tyrkkiä helppo C:1 -luokan lisäksi vielä KN Specialin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti