14. helmikuuta 2014

Hyvää ystävänpäivää!

Päiväni alkoi masentavan huonosti, mutta parani pikkuhiljaa edetessään ja lopulta illalla Kurre otti ja räjäytti pankin!Hevonen / Ohjastaja Aika   Kerroin Palkinto Matka:rata
1. 5 Zenita Dar / Marjukka Mahlamäki 2.13,0 100 €  2260:1 Selostus / Video / TotoTV
2. 4 Gervalds Max / Veera Vekola 2.14,9 x 50 € 2240:2 Selostus / Video / TotoTV
3. 2 Korall Trot / Jan Schlesier 2.22,1 x 30 € 2220:1 Selostus / Video / TotoTV
3 Golden Contender / Reetta Isotalo hll 2240:1 Selostus / Video / TotoTV
1 Kotimäen Felicia / Janina Vottonen Poissa 2200:1 Selostus / Video / TotoTV
Väliajat: 2.20.0/Gervalds Max 2.18.0 2.09.0/Zenita Dar

Olin oikeasti ihan varma, ettei tästä touhusta mitään tule - alkuviikosta lämpötila nousi plussan puolelle ja Kurre ei ole koskaan tykännyt raskaasta kesäradasta, koelähdössä oli sekunnin hyvitys. Ilmeisesti kuitenkin ratsastustreeni on tuonut neidille ihan hurjasti lisää voimaa, sillä se painoi lämmityksessä ohjalle minkä kerkesi ja oli ihan täpinässä muutenkin. Oli ilmeisesti vähän myös ikävä kilpailemaan, niin oltiin korvat hörössä ja iloisen näköisiä kun päästiin raveihin! Valmentajan sydäntä kyllä sykähdytti myös täysin laukaton startti, letkeää ravia ja sen verran hätyyttelin, ettei nyt kokonaan takasuoralle pysähdy kun ajatus alkoi ponilla kulkea siihen suuntaan. Muuten poni hoiti homman mallikkaasti kotiin. Oli ihan mahtavaa nähdä Kurre pitkästä aikaa näin hyvällä tuulella! Sen perusilme on aika sitruunan niellyt, mutta tänään se oli kotonakin korvat hörössä ja nautiskeli hemmottelusta.

Olin jotenkin ihan pihalla tänään ja meinasin mm. unohtaa kilpakärryt kotiin ja voilokkia hakiessa tajusin myös eläinlääkärin nähdessäni, että niin, Kurrehan pitää mitatakin vielä! Korkeusbingosta saatiin tänä vuonna vihdoin uskottava tulos 125 cm. 4-vuotiaanahan Kurre on raveissa mitattu 128,5 cm ja 5-vuotiaana 122 cm. Siksi puhun korkeusbingosta ;)

4 kommenttia

 1. Aikamoista heittelyä kieltämättä toi mittaus systeemi. Meillä on käynyt yhen shettis orin kanssa sama juttu!
  Mutta paljon onnea voitosta! :)

  VastaaPoista
 2. Hurjasti onnea! Hienon näköistä menoa! :)
  Noi mittaukset on kyllä erikoisia.. Toivottavasti meijän Fiinastakin tulee 122cm tänä vuonna.. :D Kotona mitattu nyt 131cm, onneks pitkässä kaviossa, ehkä sieltä on varaa ottaa sentti pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Yksi sentti lähtee helpolla... Mut jos on ylärajoilla, kannattaa varmaan hakea klinikalta mittaustodistus, teiltäkään ei kerran oo vaikka Forssaan pitkä matka :) Ajaa vaan ensin alle kunnon hiitin, ettei jännittyneisyyttään pörhistele mittaustilanteessa.

   Poista