3. lokakuuta 2013

Ostoksia

Eilinen oli todellinen ostospäivä! Agrimarketista lähdin hakemaan Leeville heijastinloimen, jonka lisäksi mukaan tarttui kaksi jalkaheijastinta ja ohut tikkiliivi itselleni. Riding Sportista löytyi Bucasin loimenpesuaine ja -kylläste, joita lähdin hakemaan - joiden lisäksi ostin kisapaidan, toiset omppukuolaimet ja ohjat Leevin meksikolaisia varten. Hupsii!

Agrissa kävi kaiken lisäksi hassusti. Loimien edess hyllyssä oli hintalappu 60e, mutta ihmettelin kovin matalaa loppusummaa kassalla ja autossa istuessani opiskelin kuitista maksaneeni loimesta 47,90e. Ilmeisesti enarikoodi ei antanut (vielä?) oikeaa hintaa, mutta köyhänä opiskelijana en palannut "valittamaan".

Kuvat Horzen sivuilta

Yritän muistaa kuvata ostamani liivin huomenna. Liivi oli 50% alennuksessa ja hintaa jäi peräti 14,50e ja liivi pääsi päälleni heti illan valmennukseen. Tykkäsin kovin! Liivi oli tarpeeksi lämmin, jotta pystyin ratsastamaan ilman takkia, mutta kuitenkin niin viileä, etten hikoillut kuin pieni possu. Juuri sopiva tämän kelin valmennuksiin!

Riding Sportin sivuilta
Kisapaitani virkaa toiminnaa tästä eteenpäin Spooks Kim - tummansininen paita valkoisella kauluksella. Selkeä estepaitahan tämä on, mutta ei muuta kuin plastronin kanssa koulukisoihin :) Tämä on iiihana päällä! Materiaali on superpehmeää teknistä materiaalia ja jos ihan totta puhutaan, en olisi ostanut tätä ellen olisi viettänyt puoli päivää juoruamassa liikkeessä ja ajattelin huvin vuoksi sovittaa tätä. Näytti päällä superhyvältä! Ainoa vika on siinä, että nyt on ihan pakko myydä luonnonvalkoiset housut ja ostaa puhtaanvalkoiset tilalle tuon kauluksen vuoksi.

Ohjista tullee pientä mielipidettä vielä, kun saan ne öljyttyä käyttökuntoon. Kyseessä on tosiaan Horse Comfortin kumiohjat, hieman erilaiset joita olen ennen käyttänyt. Vaikuttivat ainakin hyviltä! Omppukuolaimet tarvitsin toiset, sillä tähän asti olen vaihdellut kuolaimia ja ohjia suitsista toisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti