4. lokakuuta 2013

Mikä päivä tänään on?

Eilen elin ihan perjantaissa, mutta töissä asiakas hörähti nauramaan kun tarjosin jotain kivaa arpaa piristämään perjantai-iltaa. Kuulin siis viideltä illalla, että olikin torstai. Nyt voisi olla ihan hyvin lauantai! Kuitenkin sen perjantain kunniaksi edessä on kanakeiton keittelyn jälkeen Fannin ja Kurren kenraaliharkat huomisiin kisoihin ja itse lähdenkin maaston sijaan hyppäämään maneesille, koska Mia ilmoitti olevansa videokameran kanssa paikalla.

Keskiviikkona Fanni treenasi rataa Kurren kanssa ja mentiin ensin kunnon alkuverkka, jossa treenattiin vielä ennen rataa pysähdystä ravista. Kurre tekee hienoja tasapysähdyksiä, kunhan selässä muistaa pitää pohkeen lähellä :) Alunperin Fanni halusi mennä radan kannuksilla ilman raippaa, mutta poni otti kaiken irti tilanteesta kun raippa jäi kädestä pois. Ennen radan aloitusta Fanni sai sen kuuntelemaan pohjetta tekemällä nopeita siirtymisiä käynti-ravi-käynti-ravi, mutta radan aloitettuaan Kurre tyytyväisenä puksutti alitemmossa eteenpäin eikä noteerannut pohjeapuja. Tultiin nopeasti siihen lopputulokseen, että rata mennään raipan kanssa ilman kannuksia.
Toisella yrityksellä rata sujui paremmin ja poni liikkui eteen. Annoin Fannin ensin mennä radan läpi ja sitten heti uudelleen, jolloin huutelin muistutuksia ratsastamaan kunnolla syvälle kulmaan ja taivuttamaan, katsomaan menosuuntaan ja kerran käskin napata raipalla, kun poni teki tosi vetelän siirtymisen raviin. Kurrelle riittää onneksi yksi muistutus :)

Leevi oli keskiviikkona masentavan kamala ratsastaa. Pohkeen takana ja mikään ei tuntunut sujuvan. Lopetin ratsastuksen lyhyeen siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti