6. heinäkuuta 2013

Ostoksia

Tässä on tullut käytyä kaupoilla - vaikken edes paljoa ole investoinut, silti unohdin kuvata Kurren uuden heijastinloimen. Aina ei voi onnistua! Loimi on joka tapauksessa tämä Hööksin loimi, joka tarttui käteen Ylöjärven Hööksissä käydessä oikean koon ollessa läjän päällimmäisenä. Tykkään erityisesti tuosta kaulan ympäri tulevasta heijastinosuudesta. Vielä ei ole käyttöä, mutta syksy lähestyy hyvää vauhtia!




Porin Riding Sportin alessa arvoin vaaleankeltaisen ja turkoosin Waldhausenin satulahuovan kanssa. Turkoosi pääsi yhteenkuuluvine korvahuppuineen kotiin, kuten kuvasta näkyy! Kuva vääristää huovan sävyä, joka on todellisuudessa hieman tummempi. Sopii itse asiassa ihan superhyvin Kurren punaiseen karvaan :) Ei kaikkein jämäkin huopa, mutta kivaa vaihtelua kotihuopiin värin puolesta. Superplussat yhteensopivasta hupusta, rakastan korvahuppuja.




Tässä myöskin Riding Sportin alesta mukaan lähteneet Jacksonin huopa ja huppu, joita olen harkinnut jo jonkin aikaa. Kuvan värit taas päin sanonko mitä, oranssi on tosiasiassa aika lähellä tuota satulavyön varjon kohdalla olevaa oranssia. Pirteän värinen kiva ja siisti huopa, jonka huppu istuu tosi hyvin ponin päähän. Tarkkasilmäiset saattoivat huomata hupun irtohypytyskuvissa mukana :)

Satulavyön ostin Ylöjärven Hööksistä ja onneksi ostin! Olen metsästänyt pehmeää vyötä edellisen ollessa reunoilta ikävän kova ja tämä kohtuuhintainen nahkavyö on ihan älyttömän pehmeää nahkaa ja vyö on kunnolla muotoiltu, Kurren kainalonahkoille jää kunnolla tilaa eikä vyö hierrä. Edellinen vyö oli laitettava vaihtoon tosiaan hiertämisongelman vuoksi, nyt sitä ei ole vaikka poni hikoilee vyön alta. Tosi tosi hyvä ostos.

2 kommenttia