8. heinäkuuta 2013

Kokemäen näyttely 6.7.

Hah! Tämän postauksen voin tehdä ja saan tähän kuviakin, kiitos ihanien paikalla olleiden valokuvaajien :)

Lauantaina oli Kokemäen poninäyttely, tuomarina Ruotsin russ-orilautakunnan puheenjohtaja Morgan Johnsson. Ja mikä tuomari! Yhteen poniin meni korkeintaan kaksi minuuttia rakennearvostelussa, suurin osa taisi mennä noin minuutissa. Touhusta niin näki ammattitaidon! Meidän saamat arvostelut olivat hyvin totuudenmukaisia ja hyvin kävi ilmi, että Kurre on käyttö- eikä näyttöponi. :D

Näyttelyissä näkyi paljon tuttuja ja päivä meni kuin siivillä, lisäksi suunnitelmat Kurren tulevaisuudellekin tuli tehtyä. Kaikkea pitää kokeilla, eikö niin?







Kolme kuvaa (c) Sallis Lindqvist

Kurre meni odotetusti kolmospalkinnolle, vaikka kovasti toivoin kakkosta. Se on vaan liian ravuri - pitkä runko ja tosi kevyt. Tuossa keskikuvassa rungon pituus oikein korostuu. Liikkui kauniisti, käynti oli hyvä ja ravi matkaavoittava.
Mitä muuten pidätte Kurren selästä? Arvosteltiin sitä Maikin kanssa hieronnan aikana ja Maikki väitti, ettei paljon suorempaan ole törmännyt. Ihmekös tuo, jos oli ongelmia löytää satula!


Ellasta luonnollisesti tykättiin enemmän. Se voitti luokkansa kakkospalkinnolla, muttei pärjännyt enää champion nuoren valinnassa. Rotutyyppiä ja mallia kehuttiin, sivulta harmoninen. Kevyt ravi. Käytös oli tosi hyvää, pidin Ellalta korvat kiinni muuten koko ajan, kehässä auki. Odotin vähän sen saavan jonkun hetkellisen paniikin kun lähdettiin Kurren ja Halon luota, mutta ilmeisesti nyt oli tarpeeksi hälinää ympärillä. Tai sitten se on alkanut aikuistua. :)



Esitin tosiaan myös muutaman muun ponin, mukaanlukien tämän kaverin. Aika ihana? Kuvassa ei tehdä tanssiliikkeitä, vaan mulle sidotaan tämän varsan emän numeroa vauhdissa selkään. Minut tultiin autolta hakemaan vähän vauhdissa kommentilla "äidille tuli ramppikuume, voitko tulla esittää?" ja siinä sitten juostiin takaisin kehään ja läpsystä vaihto ja suoraan tuomarin eteen. Pixien saikin ykköspalkinnon ja varsa kakkosen :) Kurren kanssa samassa kehässä ollut esittämäni Halo sai Kurren tavoin kolmosen, tosin niin sai myös Kurren puolisisko Smedens Varenna. Selvästi oli raviponit liian kevyitä tuomarin makuun, mutta se oli puoliksi odotettavissakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti