20. heinäkuuta 2013

Uusimmat Kurrekuulumiset

 Ihan ensimmäiseksi, olen osittain järkyttyneenä seurannut blogin lukijamäärän kasvamista. Lyhyessä ajassa lukijamärä on kasvanut jo lähes sataan! Olen ihan hirveän otettu siitä, että blogini kiinnostaa ihmisiä ja tämän blogin kommentoijatkin pysyvät koko ajan asiallisina ja kannustavina! Olen niin ihastunut tähän asiaan, että jonkinlainen arvonta on vihdoin suunnitteilla. En lupaa viikon sisään tapahtuvaksi, mutta heti kun saan itselleni uuden koneen, kehittelen jotakin :)

Mielenkiintoisin puoli mielestäni on vieläpä se, että Kurren ratsastus- ja ratsutuspostaukset sekä starttipostaukset ovat selvästi mielenkiintoisimpia klikkausmääriä katsoessa - olen tästä tosin täysin samaa mieltä! Itse kirjoitan kaikkein mieluiten nimenomaan ratsastukseen liittyviä postauksia, joissa pystyn osoittamaan ponin tai vaihtoehtoisesti ratsastajan kehittyneen jollain osa-alueella. Ja tästä saadaankin aasinsilta huomiseen ohjelmaan, sillä...
 
Huomenna Kurrella on ensimmäinen ratsutuskerta!
 
Ihan ekoja ratsastuskertoja
 
Wilhelmiina Rantanen, tästälähtien Wilkku kiipeää ekaa kertaa huomenna Kurren kyytiin. Wilkku on luvannut opettaa ponille ainakin laukat ja väistöt näin alkuun, kuten myös hakea pientä hyppyrutiinia ennen Tuulin ja Viivin kunnon esteuran aloitusta. Kyllä, aion seistä huomenna kentän laidalla kamera kädessä. Pidän sormet ristissä, että uskallan siirtää kuvat isän koneelle hetkellisesti ja joku ihana pienentää ne minua varten!

Kurrella on ratsastuspainotteinen viikko tulossa, sillä Tuuli ratsastaa normaalisti tänään ja tiistaina, sekä osallistuu Porin tallin harkkakisojen ristikkoluokkaan ensi lauantaina. Todennäköisesti Tuuli menee myös perjantaina, jotta poni on omilla säädöillä kisapäivänä. Jännitän varmaan ihan hillittömästi lauantaina! Jännitin Pommacin kisoja aikanaan todella paljon, eikä Kurre ole poikkeus :) Pääsen pitkästä aikaa letittämään harjaa ja toimimaan kisahoitajana!
 
Maikki muuten kehui Kurrea tiistaina hieroessaan sitä. Se näyttää kuulemma joka kerta vähän erilaiselta, tekee koko ajan lihasta ja ylälinjakin paranee pikkuhiljaa. Ehkä joskus vielä alakaula on historiaa!

Ja nykytilanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti