15. toukokuuta 2013

!!!



Ehkä ne mun haaveet helppoa A:ta kisaavasta ponista ei olekaan ihan niin utopistisia.... Kai wahlsten meille mittatilauskanget aikanaan tekee ;) Sitten pitääkin enää löytää muutaman vuoden päästä se pikkuratsastaja, joka omaksuu nopeasti kevyen käden ja painolla ratsastamisen. Kurre kyllä kertoo heti, jos yrittää ratsastaa liian aggressiivisesti, kun hyvin kevyet ohjasavut ja istunta riittävät.

Janita kiipesi Kurren selkään, idea jonka sain viikonloppuna superväsyneenä. Janita on kasvanut pituutta sitten Pommacin aikojen, mutta lyhytjalkaisena pystyi hyvin vaikuttamaan poniin ja meni itse asiassa samanmittaisilla jalustimilla, kuin Tuuli. Suu loksahti kyllä ravin aikana auki melkolailla, aivan järjetöntä miten Kurre alkoi liikkua kun napsahti oikein päin! Sieltä löytyi schwungia ja ihan törkeän komeaa ravia. Olen ajatellut, ettei Kurren liikkeillä C:tä korkeammalla kisata, mutta aijai mitä pätkiä nähtiin tänään. Koitetaan ottaa tavaksi, josko Janita kävisi ainakin jonkin aikaa noin kerran viikossa Tuulin lisäksi.

Poni edistyy niin järkyttävää vauhtia tässä hommassa, ettei tosikaan. Sille tuntuu olevan tosi luontaista ottaa takapäätä mukaan ja tänään tosiaan nähtiin leiskaus ihan mahtavasta ravista - tältä, 2kk kunnolla ratsastetulta ponilta!










7 kommenttia

  1. löysin ohjin muodossa :D Kivoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurresta on tulossa ihan täysautomaatti - ei tarvi kuin istua rentona keskellä satulaa ja poni tarjoaa heti itseään oikein päin. Nenä singahtaa välittömästi ylös, jos jännittää jalkaa tai kättä. :)

      Poista
  2. Wau, tähän meidän ponilla vielä matkaa.. Täytyy sanoa että poni liikkuu kyllä todella hyvin, oikein ilo silmälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa, vilkkuuko täällä silmissä kaikki russimestaruuksista alkaen... Onneksi nämä ovat vasta niin pätkiä, että hattu pysyy kylmänä :)

      Poista
  3. Haluutko ottaa toisen russin ratsukoulutukseen? ;) täältä sais tulla Monsun hakemaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki! Marjukka "russponien ratsutusta lapsityövoimalla" Mahlamäki tekee melkein mitä vain, kun hinnasta sovitaan ;)

      Poista
  4. Mä ratsastan russeja ilomielin :) ne on niin kivoja otuksia :) jos Marjukka huolii poneja lisää niin täällä on yksi vapaaehtoinen auttaja :D

    VastaaPoista