4. helmikuuta 2013

Deborah + Taikapeli = <3

Tämän tytön uudet vuokrahevoset on varmistettu. Pv-tamma Deborah ja sh-ruuna Taikapeli saavat opettaa meitsille uusia tuulia ratsastuksessa!

Deebon kävin kokeilemassa tänään ja se oli aika mahtava. Kyllä se vaan niin on, että hyvää kannatti odottaa :) Käveltiin alkukäynnit maastakäsin lämmitellessäni varpaitani - kesäsaappaat jalassa, koska jouduin lähtemään melko vauhdikkaasti pysyäkseni aikataulussa - Deebo oli hiukan kuuma ja hyvin innokas ratsastaa, joten pyörittiin jonkin aikaa isolla ympyrällä kevyessä ravissa tahtia rauhoitellen. Rauhallisen tahdin löytyessä kuljettiin uraa pitkin edelleen ponia pyöritellen erikokoisilla ympyröillä, tesmailin ratin toimivuutta molempiin suuntiin. Laukat molempiin suuntiin, varsinkin vasemmalle alkoivat vauhdikkaasti, vaikka olinkin varautunut. Sain ohjeet käyttää ihan reilusti kovempia ohjasotteita tarvittaessa ja kannatti uskoa omistajaa, sillä tahti rauhoittuikin nopeasti työstettäväksi, hyvin kootuksi laukaksi. Erityisesti oikea laukka oli jo hyvää.

Huomenna onkin kiirepäivä, sillä aamulla 8:45 suuntaan hammaslääkäriin, sieltä suoraan kouluun, koulusta 11:30 kotitallille ajamaan Kurre, Kurren luota liikuttamaan Deebo ja sieltä jatkan Noormarkkuun Murun luokse, käydään Murun ja erään nuoren kanssa maneesilla Zilpalla. Noormarkusta tie viekin sitten vielä kotitalliin iltatallia tekemään ja lopulta kotiin, eli hyvin, hyvin heppapitoinen päivä tiedossa! Keskiviikkona otan lusmulukujärjestyksestä (ma 8:15-9:45 ja ti 10-11:30 koulua, muuten vapaata) kaiken irti ja nukun hiukan pidempään.

Deeboilua tiedossa siis jatkossa tiistaisin ja torstaisin, Muruilua varmaankin 2-4 kertaa viikossa ennalta määräämättöminä päivinä :)

Loppuun vielä tämän päivän fiilikset työpaikalta, oli ihanat naiset töissä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti