24. syyskuuta 2012

Syyskävelyllä

Shock on saanut pitää lomaa. Poni oli hieman räkäinen ja vetämätön, sekä yskähteli jonkin verran päivän mittaan. Päätin antaa sille ihan täyden loman, jotta toipuminen lähtisi kunnolla käyntiin. Kuumetta ponilla ei ole ollut ollenkaan, mutta silti parempi ottaa rauhassa.

Tänään kaivoin ponin aamukävelylle tarhasta ja tein muunmuassa huomion, että farkkulegginssit ovat liukkaat nahkasatulassa. Ja sen huomion, että syksy on jo pitkällä... Toppasin kotona päälleni lämpölegginssit, farkkulegginssit, topin, pitkähihaisen, fleecen ja paksun takin. Mietin jo, että nyt taisi oikeasti mennä liioittelun puolelle. Mitä vielä! Tuuli niin kylmästi, ettei ollut yhtään liioittelua näyttää michelinukolta. Tieni taitaa viedä topparatsastushousukauppaan vielä lähipäivinä.

Shock käveli superlaiskasti kotoa poispäin, mutta hiihti takaisin kotiin minkä ehti. Huomenna otetaan kevyt maasto, käyntiä ja ravia, ehkä pätkä laukkaa jos poni on innokas. Tämän päivän perusteella ei taida olla :) Shock lähtee ensi viikonloppuna kotiin Marin issikkavarsan seuraksi, mutta mahdollisesti tulee meille takaisin Marin siskon varsan saapuessa takaisin ratsutuksesta. We'll see, ottaisin Shockin kieltämättä mielelläni meille takaisin. Helpottaa omaa arkea, kun ponit olisivat saman katon alla. Pitää myös nyt tosissaan saada jostain säännölliset valkat esteillä ja koulussa, jotta ollaan valmiita kilparadoille talvikauden päätyttyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti