28. kesäkuuta 2012

Uljas maastoponi

Työt haittaavat pirusti harrastamista, tänään Shock saa jo viikon kolmannen vapaapäivän... Tänään on onneksi viimeinen iltavuoro (ja tietty välivuoro eli alkaen kello 13, mitään ei ehdi tekemään...) ja ainakin perjantaista sunnuntaihin on loistavaa aikaa ratsastaa ja kiusata Paksua. Ensi viikko alkaa taas kahdella illalla, mutta pitää vaan jaksaa nousta aikaisin. Keskiviikkoa ja torstaita odotellessa, vapaata!

Eilen onnistuttiin Shockin kanssa osumaan yhteen sateettomaan väliin. Käytiin nopea maastolenkki, joka meinasi muuttua vähemmän nopeaksi kun halusin käydä kahlaamassa samaisessa lammikossa, jossa käytiin Idan ja Herneen johdolla sunnuntaina - ensin puhallettiin ja oltiin nelitassuvastaanharauksessa, mutta me MENTIIN sinne veteen! Ja tultiin vastarannalta samaa reittiä takaisin, huomattavasti lyhyemmän taistelun jälkeen. Shock yritti kaikin keinoin poistua paikalta ekat 10-15min, mutten tosiaan antanut periksi tai ponia ei olisi saanut enää ikinä veteen. Nyt poni sai hillittömät kehut ja kiitokset ja pääsi poistumaan lätäkön lähietäisyydeltä kohti metsää.

Metsässä jouduttiin vähän spurttaamaan alta pois, kun Vaahtera oli ajamassa vetoja ja viimeinen veto ajamatta. Shock ei ainakaan pelkää kärryjä, joka on meidän maastoissa ihan kiva juttu :) Leikittiin vielä vähän lisää kenttäratsua ja hypättiin edes takas yksi tukki ruohoittuneella metsätiellä ja ravikierroksen jälkeen hanateltiin yksi suora laukkaa. Poni oli tosi reippaasti menossa koko ajan ja herkällä päällä. 

Kotona tulikin Shockin suurin kauhu eli vesiletku kylään. Sade on taas uittanut metsän karmeaan kuntoon ja hiekkatieltä yllättäen lentää sitä hiekkaa, eli poni pääsi (joutui) alavartalopesulle. Se oli aivan kamalaa. Tämän jälkeen leipää naamaan, sadeloimi päälle ja takaisin pihalle, allekirjoittaneen lähtiessä töihin.

Tänään Kurre joutuu vielä aisoihin Viivin ollessa lomalla, ikävän vähän tyrkyllä noita alle 50-kiloisia vararatsastajia. Sunnuntaina tiedossa Yyterissä uimista, Viivi ratsastaa maanantaina ja keskiviikon vapaan voisi taas kuluttaa ponin kanssa Yyterissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti